Gå til indholdSyersken fra Paris


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

333 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Anmeldelser (1)


6. jan. 2021

Da Harriet finder en æske med gamle billeder, har hun endelig muligheden for at finde svar på sin families hemmeligheder. Et billede bringer hende til Rue Cardinale i Paris og trækker tråde til hendes mormors liv i 1940'erne. Til læsere af underholdende, romantiske romaner.

"Et gammelt og glemt fotografi, der ved et tilfælde havnede i en æske med falmede minder, er min eneste, svage forbindelse til det her sted". Således reflekterer den unge Harriet, da hun står på Rue Cardinale i Paris. Hun er rejst hertil i sin mormors fodspor, for at finde svar på sin egen familiehistorie. Paris 1940, de unge kvinder lever deres liv, på trods af 2. verdenskrigs lurende skygge overalt. Den ene af disse kvinder er Harriets mormor. Engelske Fiona Valpy har senest udgivet Biavlerens løfte


"Et gammelt og glemt fotografi, der ved et tilfælde havnede i en æske med falmede minder, er min eneste, svage forbindelse til det her sted". Således reflekterer den unge Harriet, da hun står på Rue Cardinale i Paris. Hun er rejst hertil i sin mormors fodspor, for at finde svar på sin egen familiehistorie. Paris 1940, de unge kvinder lever deres liv, på trods af 2. verdenskrigs lurende skygge overalt. Den ene af disse kvinder er Harriets mormor. Engelske Fiona Valpy har senest udgivet Biavlerens løfte.

Det er en ganske medrivende fortælling om familiemæssige bånd, om venskab, kærlighed, loyalitet og om skæbnesvangre valg. Bogens kvinder har alle forskellige dilemmaer, fx kærligheden til en tysk soldat, mens en anden er involveret i modstandsarbejdet. De skiftende fortællinger flettes fint sammen og skaber flow i læsningen.

Genremæssigt er bogen i familie med Lucinda Rileys populære serie om "De syv søstre". Herudover kan bogen sammenlignes med Blomstrende syrener


Alle blomsterne i Paris


og Alle blomsterne i Paris, som begge finder sted under 2. verdenskrigGenremæssigt er bogen i familie med Lucinda Rileys populære serie om "De syv søstre". Herudover kan bogen sammenlignes med Blomstrende syrener og , som begge finder sted under 2. verdenskrigGenremæssigt er bogen i familie med Lucinda Rileys populære serie om "De syv søstre". Herudover kan bogen sammenlignes med Blomstrende syrener og Alle blomsterne i Paris, som begge finder sted under 2. verdenskrig.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021