Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Sweet filthy boy

Del 1 af Wild seasonsDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

374 sider

Udgivet

2018

Ophav

Christina Lauren(forfatter)

Emilie Harild Gaardbo(oversætter)
Genre og formroman, erotiske romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


På en weekendtur til Las Vegas, møder collegepigen Mia den lækre franskmand Ansel. Hun tager med ham til Paris, men kan deres stormende og erotiske forhold, holde til hverdagens pres?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2018

af

af

Merete Trap

d. 18. jan. 2018

En sommerferie, en tur til Las Vegas, en lækker fransk mand og en gratis flybillet til Frankrig. Hvem tør sig ja, gribe chancen og leve livet? Her kommer en erotisk og underholdende roman for især yngre kvinder, om at forfølge drømmen om kærlighed og eventyr. Bogen er 1. del i Christina Laurens "Wild Seasons"-serie.

Mia er færdig på college, og hun og veninderne tager på ferie i Las Vegas. Her møder hun den lækre franskmand Ansel. De har en hed nat sammen, og næste morgen er de blevet gift! Ansel inviterer Mia til Paris, og hun siger ja. Men kan de finde sammen som par, når hverdagen banker på? Når arbejde, træthed og en gammel flamme gør sit til at skille dem ad? Ved hjælp af frække rollespil, finder de langsomt ind til hinanden igen. Christina Lauren har tidligere udgivet Beautiful bastardserien.

En drøngod start på en ny serie, hvor den erotiske genre gives en forfriskende drejning. Selv om erotikken fylder, er der også plads til sommerferie og high school stemning. Bogen er velskrevet, handlingen er mere "ung" end tidligere, og lægger sig på den måde midt imellem YA-genren og den typiske erotiske roman. Anbefales.

Naturligvis kan bogen sammenlignes med "Fifty Shades" serien, idet vi har en ung kvinde, en advokat og masser af erotik, men pga. det underholdende og fornyede plot bør bogen sammenlignes med fx "Calendar Girl" serien.Informationer og udgaver

2018

Bog

Christina Lauren

Pretty Ink, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Mathilde Eusebius

Pretty Ink,AV Forlaget Den Grimme Ælling, 1. udgave

2018

E-bog

Christina Lauren

Pretty Ink, 1. eBogsudgave

2018

Lydbog (online)

indlæser: Mathilde Eusebius

Pretty Ink