Gå til indholdSvømmer mod lyset : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

345 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Katie Ellis opgiver alt for at få sin ængstelige internat hund, Bark, med fra sin skilsmisse. Hun flytter hjem til sin livsglade bedstemor, Nan. Langsomt må hun igang med at se fortidens angst i øjnene


Anmeldelser (1)


6. feb. 2020

Katie Ellis opgiver alt for at få sin ængstelige internathund Bark med fra sin skilsmisse. Hun flytter hjem til sin bedstemor, Nan. Langsomt må hun i gang med at se fortidens angst i øjnene. Varm bog om sorg, angst og kærlighed og om at tage favntag med livet. Også når man, som Nan, er i 70'erne. For især voksne kvinder.

Katie så som stor pige sin far dø under en af deres fantastiske svømmeture. Lige siden har hun ikke bare været panisk angst for vand, men også lidt af jævnlige angstanfald. Kort efter faderens død rejste Katies mor væk og overlod hende til bedstemor Nan. Nu står Katie alene, hendes karriere som kostumedesigner er sat på hold, hun har aborteret to gange og hendes livs største kærlighed forsvandt allerede i college. Nan er en smuk og selskabelig ældre kvinde, som er omgivet af veninder. Men hun har aldrig fortalt Katie, at hun som ung optrådte i et stort anlagt havfrueshow under vand. Måske kan Katies kamp for at lave en reunion for Nans havfruedansere også være en mulighed for at se sin angst i øjnene?.

Det er helt fantastisk livgivende at følge Nan og hendes veninders sociale liv, hvor der ikke skrues ned for hverken forfængelighed eller drømme på trods af deres alder. Allie Larkin er ikke tidligere oversat til dansk, men hendes roman tager dygtigt fat på nogle vigtige pointer omkring angst og sorg.

Læs også Lucinda Rileys Sommerfugleværelset


Læs også Lucinda Rileys Sommerfugleværelset.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020