Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Svanesang : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

284 sider

Udgivet

2016

Ophav

Marcia Willett(forfatter)

Lotte Follin(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner

Beskrivelse


Tim bærer på en hemmelighed og flytter til fredelige Dartmoor. Familien her tager imod ham som én af deres og udviser stor kærlighed, drama samt omsorg. Men de har også sine egne hemmeligheder


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 12. maj. 2016

Tim bærer på en hemmelighed og flytter til fredelige Dartmoor. Familien her tager imod ham som én af deres og udviser stor kærlighed, drama samt omsorg. En slægtsroman, for tilhængere af fredelige engelske familieromaner, primært den modne kvinde.

Tim siger pludselig sit job op i London og flytter ind i et af de huse ved Dartmoor, hvor kollegaen Matties familie bor. Han falder hurtigt til i den fredelige idyl, hvor han tumler med en stor hemmelighed. Det går hurtigt op for ham, at de andre også har hemmeligheder. Ballerinaen, tante Kat, savner scenen og søofficerskonen Charlotte opdrager sin lille søn alene, mens manden er på havet. Selv den ældre Francis har en mørk fortid, som han indvier Tim i. Altsammen omgivet af kærlighed og omsorg for hinanden. Mattie er skjult forelsket i Tim og det gør ikke Tims problemer mindre.

Bogen her er lige i Marcia Willetts stil. En rigtig engelsk slægtsfortælling med masser af kærlighed tilsat lidt drama. Hun skriver levende og karaktererne har også lidt kant trods den lidt forudsigelige handling. Læserne af Willetts tidligere værker, vil ikke blive skuffet.

Rosamunde Pilcher, Maeve Binchy og Kate Morton er oplagte at sammenligne med Willett, som ligeledes skriver slægtsromaner med kærligheden i fokus.


Litteratursiden.dk [online]

d. 3. jun. 2016

af

af

Beth Høst

d. 3. jun. 2016Informationer og udgaver

2017

Bog

Marcia Willett

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2016

Bog

Marcia Willett

Cicero, 1. udgave

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Stokholm

Biblioteksmedier

2017

Lydbog (cd)

indlæser: Maria Stokholm

Biblioteksmedier

2016

E-bog

Marcia Willett

Cicero, 1. ebogsudgave

2018

Lydbog (online)

indlæser: Maria Stokholm

Biblioteksmedier

2017

Lydbog (online)

indlæser: Maria Stokholm

Nota