Gå til indholdSurdej : god bagelyst!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

172 sider: ill. i farver ; 31 cm

Udgivet

ca. 2021

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Bliv guidet til at lave dine egne surdejsbrød med succes. For alle med hang til det hjemmelavede brød


Anmeldelser (1)


10. sep. 2020

Bliv guidet til at lave dine egne surdejsbrød med succes. For alle med hang til det hjemmelavede brød.

Cathrine Brandt har en bachelor i ernæring og sundhed og har sin egen hjemmeside, hvor en del af bøgernes opskrifter findes. "Bagværk" består af 83 opskrifter på boller, kager, brød og småkager, som alle bliver ledsaget af et billede. "Surdej" indeholder opskrifter på boller, brød, rugbrød og fast food-favoritter med surdej. For begge bøger gælder, at de har en indholdsfortegnelse, gode råd og tips, lidt om bageudstyr og forklaringer om råvarer. I hver bog er der QR-koder, der giver adgang til videoer, hvis bagningen giver problemer.

Gedigne bagebøger, som er en fryd at læse i. Opskrifterne er ledsaget af udførlige beskrivelser af bageprocesserne, så man er hjulpet godt på vej. Forfatterens bageglæde emmer ud af bøgerne.

Der findes mange bagebøger, fx Brødbogen


Piece of cake


Surdejsbrød


Rugbrød med surdej


og Piece of cake. Surdejsbrød og Rugbrød med surdej indeholder begge brød med surdejDer findes mange bagebøger, fx Brødbogen og . Surdejsbrød og Rugbrød med surdej indeholder begge brød med surdejDer findes mange bagebøger, fx Brødbogen og Piece of cake. og Rugbrød med surdej indeholder begge brød med surdejDer findes mange bagebøger, fx Brødbogen og Piece of cake. Surdejsbrød og indeholder begge brød med surdejDer findes mange bagebøger, fx Brødbogen og Piece of cake. Surdejsbrød og Rugbrød med surdej indeholder begge brød med surdej.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

ca. 2021

Bog

2020

Bog

2019