Gå til indholdSupernemme salater


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 140 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


61 opskrifter på salater med max 6 ingredienser og 4 grundopskrifter på dressinger


Anmeldelser (1)


17. dec. 2019

Ultraenkle opskrifter på superlækre salater. Alle retter kan laves af nybegyndere, men her er også herlig inspiration til de mere garvede i køkkenet.

61 opskrifter på salater med max 6 ingredienser. 24 af salaterne er vegetariske, 11 med ost, 12 med æg og kød og 14 medfisk og skaldyr. Afslutningsvis gives 4 grundopskrifter på dressinger. Her er opskrifter til såvel frokost som forret, tilbehør og let hovedret. Bogen er illustreret med fotos af alle ingredienser og af de færdige salater. Dette er den første af Sabrina Fauda-Rôles mange kogebøger, der er udgivet i Danmark.

En fremragende tilføjelse til hylden med salatbøger. Virkelig god og brugbar udgivelse der kombinerer en minimalistisk tilgang med nytænkning i forhold til brug af såvel sunde som ofte billige ingredienser. Bogen er oversat fra fransk, men alle ingredienser er almindeligt tilgængelige i DK.

Der er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør


SalatTøsens grønne hverdag


Holms salater


Vegansk med 7 ingredienser


5 ingredienser


Tre gode ting fra River Cottage


, SalatTøsens grønne hverdag og Holms salater, Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger Vegansk med 7 ingredienser, 5 ingredienser af Jamie Oliver og Tre gode ting fra River CottageDer er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør, og Holms salater, Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger Vegansk med 7 ingredienser, 5 ingredienser af Jamie Oliver og Tre gode ting fra River CottageDer er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør, SalatTøsens grønne hverdag og , Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger Vegansk med 7 ingredienser, 5 ingredienser af Jamie Oliver og Tre gode ting fra River CottageDer er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør, SalatTøsens grønne hverdag og Holms salater, Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger , 5 ingredienser af Jamie Oliver og Tre gode ting fra River CottageDer er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør, SalatTøsens grønne hverdag og Holms salater, Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger Vegansk med 7 ingredienser, af Jamie Oliver og Tre gode ting fra River CottageDer er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør, SalatTøsens grønne hverdag og Holms salater, Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger Vegansk med 7 ingredienser, 5 ingredienser af Jamie Oliver og Der er kommet mange salatbøger på markedet på det seneste heriblandt Nemme salater og tilbehør, SalatTøsens grønne hverdag og Holms salater, Det der får "Super nemme salater" til at skille sig ud fra de andre er enkelheden og fokusset på de få ingredienser. Udelukkende at arbejde med få ingredienser ses også i de tematisk bredere kogebøger Vegansk med 7 ingredienser, 5 ingredienser af Jamie Oliver og Tre gode ting fra River Cottage.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2019