Gå til indholdBøger / faglitteratur / tests

Sundhedstjek og formtest : styrk og bevar din motivation med nemme gør-det-selv tests


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

128 sider: ill. i farver

Udgivet

2011

Ophav

Marina Aagaard(forfatter, illustrator)
Genre og formtests
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2012

af

af

Katja Larsen

d. 11. jan. 2012

I januar er der tradition for at mange ønsker at komme i bedre form. Denne bog er både til begynderen og til den trænede, som ønsker at vide, hvordan formen er og hvor der er plads til forbedring.

Marina Aagaard, uddannet indenfor fitness og træning, viser her hvordan læseren kan tjekke sin sundhed og fysiske form ved hjælp af tests der er nemme at udføre i hjemmet eller i træningscentret. Der er et afsnit til at vise læserens sundhed; her måles blandt andet BMI, hvilepuls og kondital. Resultatet af de fem tests føres ind i fitness-barometret, som så viser hvor der især bør sættes ind. Afsnittet til at vise læserens fitness-niveau indeholder tests indenfor de fire overordnede områder: kondition, styrke, balance og smidighed. Resultatet heraf føres ind i et fitness-profil-skema, som så igen viser, hvor der bør sættes ind. Der er desuden tips til, hvordan man lægger en plan og følger den.

Marina Aagaard har efterhånden skrevet en del bøger om at komme i form på forskellige måder. Denne udgivelse skiller sig ud ved at bestå af diverse tests, som læseren selv kan gå i gang med og derved se hvor indsatsen bør lægges.

Sundhedstjek og formtest består, som titlen antyder, af tests til at måle læserens sundhed og fysiske form. De forskellige tests er nemme at udføre og henvender sig både til nybegynderen og den trænede.Informationer og udgaver

2011

Bog

Marina Aagaard

Aagaard, 1. udgave

2013

Ebog

Marina Aagaard

Aagaard, 1. udgave