Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Sundhed kommer fra hjertet : hvordan det guider og forbinder os


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

193 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

Ophav

Markus Peters(forfatter)

Lis Markussen(oversætter)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Formidling af ny hjerteforskning, hvor hjertet opfattes som en central styrende funktion med egen intelligens, der dirigerer kroppens rytme, og hvor kommunikationen mellem hjerte og hjerne går begge veje


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 14. dec. 2015

Et sundt hjerte "danser". Her forklares hjertets biologiske rytmik, dets samspil med kroppens øvrige rytmer og hjertets forbundethed med andre hjerter. Til læsere af bøger om selvhelbredelse.

Hjertet er mere end en pumpe. Det er en central styrende funktion med en intelligens, der samarbejder med hjernen. Markus Peters, der er tysk læge med klinik for alternativ behandling af kræft- og hjertelidelser, forklarer her hjertets biologiske rytme, og dets samspil med kroppens øvrige rytmer. Han giver også eksempler på hvordan andre livsprocesser er rytmisk organiserede. Det komplekse system af rytmer i kroppen skal være i harmoni for at vi er sunde, og en rytmisk-harmonisk hverdag, som er i samklang med kroppens rytmer, fremmer sundheden. HearthMath-øvelserne i bogen sigter på at skabe harmoni mellem hjerte og nervesystemet.

Rytme og klang er grundelementer i den menneskets fysiologi, som overalt, siger Peters. Han henviser til spændende hjerte- og celleforskning og forsøg med celler og menneskelig forudanelse og hjerte-energi, som underbygger hans argumenter om altings forbundethed og betydningen af harmoniske rytmer for sundheden. En seriøs og let læst bog, som bygger på videnskabelige data, og som går skridtet videre end den konventionelle medicin indtil videre anerkender.

I Det nye selvhelbredende menneskeIntelligente celler


Intelligente celler


introduceres bl.a. happy heart-terapien. Læsere af Intelligente celler vil også læse denne bog Intelligente cellerI Det nye selvhelbredende menneske introduceres bl.a. happy heart-terapien. Læsere af vil også læse denne bog I Det nye selvhelbredende menneske introduceres bl.a. happy heart-terapien. Læsere af vil også læse denne bog .Informationer og udgaver

2015

Bog

Markus Peters

Borgen, 1. udgave

2015

Ebog

Markus Peters

Borgen, 1. e-bogsudgave