Gå til indholdSunde vaner - skabt med vilje : 4 bevidste trin til et sundere liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

366 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Ved hjælp af indsigt i hjernens mekanismer søges en forståelse for hvad vaner er. Vanemodellens fire faser gennemgås: forstå dig selv, flyt dig selv, hjælp dig selv og styr dig selv


Anmeldelser (5)


15. jan. 2020

Hvorfor er det så svært at tage de sunde valg? Få indsigt i hvorfor du handler som du gør, og hjælp dig selv til at ændre de vaner du er utilfreds med. Alle med interesse i hjernevidenskab og personlig udvikling vil få noget ud af denne bog.

Vaneændring er en læringsproces, og hvis man kun har øje for målet, er det sværere, for ikke at sige umuligt, at ændre vanen. I bogens første del kommer vi en smut ind i hjernen for at forstå hvad en vane er, og hvordan adfærdsdesign påvirker os ubevidst. I anden del skal vi i gang med vanemodellens fire faser: 1. Forstå dig selv (om motivation og analyse af vanen), 2. Flyt dig selv (strategier til de første ændringer, fx opbygning af mestringsevnen), 3. Hjælp dig selv (tips til at automatisere de nye vaner) og 4: Styr dig selv (hvordan fastholdes de nye vaner?). Sidste del af bogen er et blik på samfundet i dag, og kommer omkring børneopdragelse, ledelse, vanebrud mm. Lægen Imran Rashid (IR) er ekspert i digital sundhed og står bag bl.a. Offline


Sluk


og SlukVaneændring er en læringsproces, og hvis man kun har øje for målet, er det sværere, for ikke at sige umuligt, at ændre vanen. I bogens første del kommer vi en smut ind i hjernen for at forstå hvad en vane er, og hvordan adfærdsdesign påvirker os ubevidst. I anden del skal vi i gang med vanemodellens fire faser: 1. Forstå dig selv (om motivation og analyse af vanen), 2. Flyt dig selv (strategier til de første ændringer, fx opbygning af mestringsevnen), 3. Hjælp dig selv (tips til at automatisere de nye vaner) og 4: Styr dig selv (hvordan fastholdes de nye vaner?). Sidste del af bogen er et blik på samfundet i dag, og kommer omkring børneopdragelse, ledelse, vanebrud mm. Lægen Imran Rashid (IR) er ekspert i digital sundhed og står bag bl.a. Offline og Vaneændring er en læringsproces, og hvis man kun har øje for målet, er det sværere, for ikke at sige umuligt, at ændre vanen. I bogens første del kommer vi en smut ind i hjernen for at forstå hvad en vane er, og hvordan adfærdsdesign påvirker os ubevidst. I anden del skal vi i gang med vanemodellens fire faser: 1. Forstå dig selv (om motivation og analyse af vanen), 2. Flyt dig selv (strategier til de første ændringer, fx opbygning af mestringsevnen), 3. Hjælp dig selv (tips til at automatisere de nye vaner) og 4: Styr dig selv (hvordan fastholdes de nye vaner?). Sidste del af bogen er et blik på samfundet i dag, og kommer omkring børneopdragelse, ledelse, vanebrud mm. Lægen Imran Rashid (IR) er ekspert i digital sundhed og står bag bl.a. Offline og Sluk.

Virkelig interessant indsigt i hjernens mekanismer og gode tips til selvhjælp. Formidlet i en uhøjtidelig tone med eksempler fra eget liv, så alle kan være med.

IR refererer til og anbefaler Vanebrud


Bryd vanen og nå dine mål


Kunsten at være f*cking ligeglad


Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag


, ellers findes om vaneændring fx Bryd vanen og nå dine mål. Minder i den sproglige tone om Kunsten at være f@*cking ligeglad og Jytte fra Marketing er desværre gået for i dagIR refererer til og anbefaler Vanebrud, ellers findes om vaneændring fx . Minder i den sproglige tone om Kunsten at være f@*cking ligeglad og Jytte fra Marketing er desværre gået for i dagIR refererer til og anbefaler Vanebrud, ellers findes om vaneændring fx Bryd vanen og nå dine mål. Minder i den sproglige tone om Kunsten at være f@*cking ligeglad og Jytte fra Marketing er desværre gået for i dagIR refererer til og anbefaler Vanebrud, ellers findes om vaneændring fx Bryd vanen og nå dine mål. Minder i den sproglige tone om Kunsten at være f@*cking ligeglad og IR refererer til og anbefaler Vanebrud, ellers findes om vaneændring fx Bryd vanen og nå dine mål. Minder i den sproglige tone om Kunsten at være f@*cking ligeglad og Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen

Berlingske tidende

Af

Rune Selsing (f. 1982)

d. 19. feb. 2020

Sygeplejersken

Af

Jens Bydam

Årg. 120, nr. 7 (2020)

P [online]

Af

Iben Indra Dons

2020-03-24

Børsen

Af

Henrik Ørholst

2020-02-13


Informationer og udgaver

Ebog

2021

Ebog

2020

Bog

2020

Lydbog (net)

2020