Gå til indholdSunde vaner med succes : så let kan du slippe


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

204 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


De fleste af os ved jo godt, hvad der skal til - alligevel er det uhyre svært at fastholde den sunde livsstil, og faldgruberne er mange. Denne gang bliver det anderledes. All-round grundbog til voksne mænd og kvinder med sunde ambitioner


Anmeldelser (2)


21. jan. 2022

De fleste af os ved jo godt, hvad der skal til - alligevel er det uhyre svært at fastholde den sunde livsstil, og faldgruberne er mange. Denne gang bliver det anderledes. All-round grundbog til voksne mænd og kvinder med sunde ambitioner.

Forfatterparret Henrik Duer og Eskild Ebbesen er, foruden deres TV- og sportsmæssige meritter, begge uddannet indenfor idrætsfysiologi. I bogen her giver de råd til, hvordan du opbygger nye, sunde vaner, som også er til at holde i længden. Bogen er inddelt i 6 overordnede kapitler, hvor der er fokus på henholdsvis mindset, vaner, træning, kost, vægttab og målsætning. Undervejs præsenteres du blandt andet for træningsprogrammer, kostråd og helt lavpraktiske redskaber, fx skemaer, der skal hjælpe dig med at nå dine mål. Forrest indholdsfortegnelse.

Rigtig velskrevet og grundig guide til dig, som gerne vil motiveres og lykkes med en sundere livsstil. Bogen er overskueligt opbygget og har et lækkert layout med mange flotte farvefotos og et meget nordisk look. Forfatterne præsenterer stoffet på en lettilgængelig måde, i en uhøjtidelig tone og uden løftede pegefingre.

Både Ebbesen og Duer har tidligere udgivet bøger om sundhed, træning og motivation. Læs fx Træn som en vinder


Kuren til varigt vægttab


Sunde vaner - skabt med vilje


: løb, cykling, svømning, roning og Kuren til varigt vægttab. I Sunde vaner - skabt med vilje : 4 bevidste trin til et sundere liv kan du få en dybere forståelse for, hvad vaner erBåde Ebbesen og Duer har tidligere udgivet bøger om sundhed, træning og motivation. Læs fx Træn som en vinder : løb, cykling, svømning, roning og . I Sunde vaner - skabt med vilje : 4 bevidste trin til et sundere liv kan du få en dybere forståelse for, hvad vaner erBåde Ebbesen og Duer har tidligere udgivet bøger om sundhed, træning og motivation. Læs fx Træn som en vinder : løb, cykling, svømning, roning og Kuren til varigt vægttab. I : 4 bevidste trin til et sundere liv kan du få en dybere forståelse for, hvad vaner erBåde Ebbesen og Duer har tidligere udgivet bøger om sundhed, træning og motivation. Læs fx Træn som en vinder : løb, cykling, svømning, roning og Kuren til varigt vægttab. I Sunde vaner - skabt med vilje : 4 bevidste trin til et sundere liv kan du få en dybere forståelse for, hvad vaner er.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen

Diætisten

Af

Eivor Hog Lausen

Årg. 30, nr. 177 (2022)


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022

Bog

2021