Gå til indholdSunde tanker - en anderledes kogebog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Kogebog, skrevet af kokke og læger, der forener sund og lækker kogekunst med lægelige viden, råd og opskriften på et sundt liv. Bogen er både til raske og til dem som er tvunget til livsstilsændringer på grund af livsstilssygdomme


Anmeldelser (2)


23. okt. 2009

Sunde tanker er en bog om sundhed for både krop og gane. Den har budskab til alle, der på den ene eller den anden måde ønsker at leve sundt. Rent opskriftsmæssigt er den dog på et ret højt plan.

En stor, tung og grafisk fin bog, der handler om vores sundhed. Her er afsnit om rygning, motion og stress, og så selvfølgelig et stort afsnit med sunde opskrifter. Den er skrevet af to praktiserende læger og to faglærte kokke, og det er jo altid dejligt at være i hænderne på fagfolk. Brødrene Koch, som kokkene hedder, fik begge diabetes og gik derefter i gang med at lægge strategien for restauranten om, så den nu mest er til selskaber og catering, med fokus på lækker, hjerte- og diabetesvenlig kost, lavet med kærlighed.

Bøger om sundhed er ikke en mangelvare, men det er sjældent vi ser så helstøbt et menneske- og sundhedssyn samlet i én bog.

En flot bog med store ambitioner, skrevet af kendte, danske kokke. Det er bogen til danskerne, der godt kan lide at lave mad, der smager godt, er fedtfattig og sund, og som samtidig ønsker at tage madlavningen et trin op til gourmet-planet.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Månedsskrift for praktisk lægegerning

Af

Ann Dorrit Guassora

Årg. 88, nr. 3 (2010)


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Bog

2009