Gå til indholdSund mad for unge - let at lave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

112 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Lettilgængelig kogebog til inspiration for unge, der gerne vil lave sund og nem mad


Anmeldelser (1)


5. maj. 2017

"Uden mad og drikke, duer helten ikke". Her kommer en lettilgængelig kogebog til inspiration for unge, der gerne vil lave sund og nem mad.

Bogen er delt op i tre større afsnit, med hhv. "Morgenmad og brunch", "Frokost og aftensmad" og "Lækre salater". Herudover er et indledende afsnit, der kaldes "De tre akkorder" og afsluttende "Dressinger" og "Krydderikassen". Bogen er tilsat billeder af de færdige retter, samt små bokse med forslag til anvendelse af retten. Oftest er der kun brugt 3 råvarer i en ret. Bagerst i bogen er plads til egne noter. Retterne er primært fremstillet af mentorer og unge fra Produktionsskolen i Randers.

En fin begynderkogebog som forældre oplagt kan give til unge, der flytter hjemmefra. Opskrifterne er ganske simple og lette at gå til, og spænder lige fra kogte æg til en nem gryderet med kyllingekød, og alle opskrifterne har fokus på sundhed. Der er ramt plet mht. at kombinere den lave sværhedsgrad med retter, der er sunde og giver mening. Bogen kan også bruges i en almindelig husholdning, og er flittigt blevet brugt i denne lektørs hjem, især er retten "pandestegt hakket oksekød" en favorit, når der skal laves nem og hurtigt aftensmad.

Der udgives en del kogeboger for unge, her kan fx. nævnes Ung mad


Flyttehjemmefrakogebogen


Let at lave - godt at spise


, Flyttehjemmefrakogebogen og Let at lave - godt at spiseDer udgives en del kogeboger for unge, her kan fx. nævnes Ung mad, og Let at lave - godt at spiseDer udgives en del kogeboger for unge, her kan fx. nævnes Ung mad, Flyttehjemmefrakogebogen og Der udgives en del kogeboger for unge, her kan fx. nævnes Ung mad, Flyttehjemmefrakogebogen og Let at lave - godt at spise.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017