Gå til indholdSund junkfood : du selv kan lave af rene råvarer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

135 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Klassiske junkfood-retter som f.eks. burger, pizza og hotdogs, men her lavet fra bunden af gode råvarer


Anmeldelser (1)


14. feb. 2017

Sund fastfood - kan det lade sig gøre? Ja og i denne bog der er både klassikere og nogle nye bud på fastfood - alt sammen lavet fra bunden med gode råvarer. Bogen appellerer til alle, der elsker fastfood men samtidig sætter pris på en sund livsstil.

Fastfood/junkfood på den sunde måde. Bogen byder på sundere udgaver af klassikere som bøfsandwich, banana split og chicken nuggets samt moderne fortolkninger på fastfood såsom pizza med blomkålsbund og alt godt fra havet, auberginefritter og nachos lavet af sød kartoffel. Bogen er inddelt i brød, de klassiske, de sprøde, tilbehør, det eksotiske, dyppelse og desserter. Nogle opskrifter byder på sukkerfri alternativer og opskrifter uden gluten. Katrine Tuborgh har tidligere udgivet Naturlig mad


Stenalderkøkken


og StenalderkøkkenFastfood/junkfood på den sunde måde. Bogen byder på sundere udgaver af klassikere som bøfsandwich, banana split og chicken nuggets samt moderne fortolkninger på fastfood såsom pizza med blomkålsbund og alt godt fra havet, auberginefritter og nachos lavet af sød kartoffel. Bogen er inddelt i brød, de klassiske, de sprøde, tilbehør, det eksotiske, dyppelse og desserter. Nogle opskrifter byder på sukkerfri alternativer og opskrifter uden gluten. Katrine Tuborgh har tidligere udgivet Naturlig mad og Fastfood/junkfood på den sunde måde. Bogen byder på sundere udgaver af klassikere som bøfsandwich, banana split og chicken nuggets samt moderne fortolkninger på fastfood såsom pizza med blomkålsbund og alt godt fra havet, auberginefritter og nachos lavet af sød kartoffel. Bogen er inddelt i brød, de klassiske, de sprøde, tilbehør, det eksotiske, dyppelse og desserter. Nogle opskrifter byder på sukkerfri alternativer og opskrifter uden gluten. Katrine Tuborgh har tidligere udgivet Naturlig mad og Stenalderkøkken.

En indbydende kogebog, der virkelig giver lyst til at kaste sig over de sundere udgaver af fastfood. Bogen præsenterer sig med et flot layout i den rustikke nordiske stil. Der er nogle få ingredienser, som skal købes i helsekostbutikker el.lign. Opskrifterne uden gluten og stivelse kan give inspiration til glutenallergikere og folk der vil skære ned på kulhydraterne.

Baronessens sunde fastfood


Let, lækkert & ligetil


Fastfood med god samvittighed


og Let, lækkert & ligetil har ikke mange af de klassiske fastfood opskrifter med. Her har Gordon Ramsays Fastfood med god samvittighed mere at byde påBaronessens sunde fastfood og har ikke mange af de klassiske fastfood opskrifter med. Her har Gordon Ramsays Fastfood med god samvittighed mere at byde påBaronessens sunde fastfood og Let, lækkert & ligetil har ikke mange af de klassiske fastfood opskrifter med. Her har Gordon Ramsays mere at byde påBaronessens sunde fastfood og Let, lækkert & ligetil har ikke mange af de klassiske fastfood opskrifter med. Her har Gordon Ramsays Fastfood med god samvittighed mere at byde på.

Lektørudtalelse

Af

Line Hoffgaard


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017