Gå til indholdSuffløren : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

445 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2010


Beskrivelse


Krimi. Specialagent Mila Vasquez er ekspert i at spore bortførte børn. Hun inddrages i en grusom sag, hvor fund af afhuggede arme vidner om mulige seriemord på børn. Det bliver en sag med tråde tilbage i tiden og en ubeskrivelig psykopati


Anmeldelser (3)


18. aug. 2010

Denne er til de læsere, der er glade for seriemordere, psykopater og andet godtfolk, men de skal samtidig være klar til en lidt anderledes måde at skrive spændingsroman på, end den vi er flasket op med de senere år på de skandinaviske breddegrader.

Dette er forfatterens debut, han er italiener, uddannet jurist med speciale i kriminologi, bor i Rom og skriver til tv. Hovedpersonen er den kvindelige agent Mila Vasquez, hun har sine egne problemer, men er ekspert i at spore forsvundne børn og bliver sammen med kriminologen Goran Gavila koblet på opklaringen af en grusom sag. Der er i en skov fundet en "gravplads" med 6 afhuggede arme af småpiger, der er meldt savnede. Problemet er bare den 6. pige, hvem er hun? Og da Vasquez, Gavila og resten af holdet begynder på opklaringens detaljer, dukker en overdådighed af gru og lidelse op, hvor er sammenhængen? Sporene går i mange retninger, bl.a. over 20 år tilbage til et katolsk drengehjem. Der er mange delelementer i forløbet, og de skildres omhyggeligt i al deres sorte galskab. Mængden af uforklarlig død overdøver næsten muligheden for figurernes træværdighed, men historien må trods alt siges at blive rundet forsvarligt af.

Sandford og Kellerman forfattereksempler fra gysergenren, man tænker på i denne sammenhæng foruden naturligvis Thomas Harris.

Læseren af denne bog skal være dedikeret gyserfan, men så er der også underholdning for alle pengene.

Lektørudtalelse

Af

Beth Høst

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Andrup Jensen

2012-08-16

Berlingske tidende

Af

Mette Strømfeldt

d. 17. sep. 2010


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2011

Bog

2010

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2013

Lydbog (net)

2012

Ebog

2010