Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Succes med ketokuren : med opskrifter til alle dagens måltider


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

139 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Amy Ramos(forfatter)

Jen Fisch(forfatter)

Amanda C. Hughes(forfatter)

Morten Pedersen(oversætter)
Genre og formopskrifter, kogebøger, kostvejledninger

Beskrivelse


Om den ketogene diæt, som bygger på de samme principper som LCHF-kuren (Low Carb High Fat), Kosten består primært af fisk, kød, grøntsager, sunde fedtstoffer og få kulhydrater. Opskrifter med angivelse af samlet kcal og fordelingen af fedt, protein, kulhydrat og fibre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 21. dec. 2018

Nyeste skud på stammen indenfor diæter og slankekure er ketokuren, som bygger på de samme principper som LCHF-kuren med få kulhydrater, sunde fedtstoffer og masser af fisk, kød og grøntsager. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at tabe sig.

Kogebog om Ketokuren eller den ketogene diæt, som bygger på de samme principper som LCHF-kuren (low carb high fat). Kuren består af en kost primært af fisk, kød, grøntsager, sunde fedtstoffer og få kulhydrater. Med denne kost kommer kroppen i en tilstand af "ketose" og bruger kroppens fedt som energikilde. Bogen indledes med nogle afsnit om de ketogene kostprincipper, oversigt over mængden af kulhydrater i almindelige fødevarer og fem trin til at komme godt i gang med ketokuren. Herefter følger mere end 50 opskrifter inddelt i smoothies & morgenmad, forretter & snacks, salater & supper, fisk & fjerkræ, kød, grøntsager & tilbehør, desserter & kager samt smør, dip & pesto.

En flot og indbydende kogebog om det nyeste skud på stammen indenfor kure. Opskrifterne er nemme at gå til og ingredienserne kan fås i almindelige supermarkeder.

Der findes en anden bog om ketokuren på dansk fra 2017, Keto for begyndereLCHF året rundt


. Seneste bog om LCHF er LCHF året rundt fra 2016Der findes en anden bog om ketokuren på dansk fra 2017, Keto for begyndere. Seneste bog om LCHF er fra 2016.Informationer og udgaver

2020

Bog

Amy Ramos

Legind, 3. udgave

2019

Bog

Amy Ramos

Legind, 2. udgave

2018

Bog

Amy Ramos

Legind, 1. udgave