Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Styrketræning for kvinder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

227 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

Ophav

Lotte Rye Arndal(forfatter)

Flemming Gernyx(illustrator)

Louise Kragh(illustrator)

Bjarke Johansen(illustrator)
Genre og formøvelser

Beskrivelse


Styrketræningsprogrammer for kvinder på 3 forskellige niveauer: begynder, let øvede og øvede


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 8. jan. 2015

Til de kvinder, som ønsker at komme i gang med at træne sig til en fastere, slankere og yngre krop uanset alder og træningsniveau - og hvem gør ikke det?.

Lotte Arndal er forfatter til en række bøger om træning. Hun er indehaver af et eksklusivt træningscenter i København, hvor hun er coach for mange kendte danskere. Hendes budskab er at styrketræning- og konditionstræning er nødvendig sammen med en høj træningsintensitet, hvis man vil træne sig til en yngre krop. Størstedelen af bogen består af en præsentation af 6 programmer, 2 for begyndere, 2 for let øvede og 2 for øvede. De fleste af øvelserne kræver forskellige redskaber : stor bold, vægte, vægtstænger og vægtskiver, en stor kasse og diverse maskiner som findes i fitnesscentre. Bogen afsluttes med et kapitel om bækkenbundsøvelser.

Øvelsesprogrammerne er beskrevet grundigt, samtidig med at de bliver vist i fotos, så har man adgang til et fitnesscenter - eller måske mange redskaber hjemme - er bogen meget instruktiv. Lotte Arndal lover, at man kan træne sig 10 år yngre på 12 uger, og da hun er et stort navn i forbindelse med styrketræning, tror jeg, at vi kan forvente efterspørgsel på bogen.

Toptrimmet på 12 ugerTræn dig slank


Styrketræning for kvinder


har samme budskab, men den henvender sig til mændene, Træn dig slank er til kvinderne. Begge disse bøger kræver adgang til fitnesscentre, mens øvelserne i Styrketræning for kvinder kan laves derhjemmeToptrimmet på 12 uger har samme budskab, men den henvender sig til mændene, er til kvinderne. Begge disse bøger kræver adgang til fitnesscentre, mens øvelserne i Styrketræning for kvinder kan laves derhjemmeToptrimmet på 12 uger har samme budskab, men den henvender sig til mændene, Træn dig slank er til kvinderne. Begge disse bøger kræver adgang til fitnesscentre, mens øvelserne i kan laves derhjemme.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustratorer: Flemming Gernyx, Louise Kragh, Bjarke Johansen

Politiken, 1. udgave

2015

E-bog

Illustratorer: Flemming Gernyx, Louise Kragh, Bjarke Johansen

Politiken, 1. e-bogs-udgave