Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Strikket legemad


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

132 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Ophav

Thea Rytter(forfatter, illustrator)
Genre og formopskrifter, strikkeopskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Strik selv den fineste, genkendelige legemad til børnene som fx æbler, mælk, vafler og spejlæg. For let øvede og øvede strikkere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2022

af

af

Louise Urban Andersen

d. 22. apr. 2022

Strik selv den fineste, genkendelige legemad til børnene som fx æbler, mælk, vafler og spejlæg. For let øvede og øvede strikkere.

Et lille forord fortæller kort om alt det gode, der er ved hjemmestrikket legemad, der holder i mange år. Dernæst følger et afsnit om bl.a. strikkefasthed, valg af pinde, fyld og montering. Der er et kapitel med de forskellige teknikker og forkortelser, der er brugt, fx. i-cord, vendeteknikker samt ind- og udtagninger. Selve opskrifterne er inddelt i hhv. grøntsager, frugt, bagværk, kød og mejerivarer. Der er opskrifter på de mest genkendelige hverdagsvarer som fx. æbler, mælk, porrer og jordbær, men der kan også strikkes Bastogne kiks, vafler, ketchup, medister og spejlæg. For hver opskrift angives det færdige arbejdes mål, vejledende pinde og forslag til materialer.

En virkelig fin og inspirerende bog, der både giver forholdsvist lette og konkrete opskrifter på madvarer, men som også lægger op til, at kun fantasien sætter grænser i forhold til at strikke nye varer til legekøkkenet.

Hjemmelavet legemad findes også i den hæklede version i denne bog: Hæklet hurtigmad.Informationer og udgaver

2022

Bog

Thea Rytter

Turbine, 1. udgave