Gå til indholdStrikkede sweatre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

141 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


14 strikkede sweatre og 10 opskrifter på tilbehør som benvarmere og tubehalstørklæde. Modellerne er unisex i str. S-XL og tre forskellige "fits", fx loose fit. For både begyndere og øvede


Anmeldelser (1)


8. okt. 2021

14 strikkede sweatre og 10 opskrifter på tilbehør som benvarmere og tubehalstørklæde. Modellerne er unisex i str. S-XL og tre forskellige "fits", fx loose fit. For både begyndere og øvede.

Leginds "Hygge"-serie er tre strikkebøger i næsten ens layout med hver deres tema. Grundige teknikafsnit indleder bøgerne med trin-for-trin-vejledning i fx forskellige aflukninger eller i-cord efterfulgt af opskrifter i tre forskellige sværhedsgrader. Opskrifterne indeholder str, teknik- og materialeoversigt samt evt diagrammer - alle ledsages af fotos. Udover garn og strikkepinde kan du få brug for fx garnvinde og maskeholder. Illustrationerne i teknikafsnittet genbruges i de tre bøger, men både oversættelsen og forkortelserne varierer. I sweaterbogen er der gået kuk i et par sidehenvisninger.

Særligt bogen med børnestrik er vellykket med søde modeller som forklædekjole og blebuks - og superfine billeder. I bogen med huer og handsker er der spændende teknikker som Doubleface og boomeranghæl - og specielt turbanhuen, Jytte, skiller sig ud. Sweaterbogen halter lidt med kedelige mønstre, farver og ensformige fotos. Fint at alle bøgerne har både større og mindre strikkeprojekter.

Andre gode strikkeopskrifter til børn er Klompelompe-bøgerne, fx: Klompelompes vinterbørn


Strik fra nord


. En fantastisk strikkebog med bl.a. lune huer og vanter er: Strik fra nord : 30 huer, vanter, halsrør og sweatreAndre gode strikkeopskrifter til børn er Klompelompe-bøgerne, fx: Klompelompes vinterbørn. En fantastisk strikkebog med bl.a. lune huer og vanter er: : 30 huer, vanter, halsrør og sweatreAndre gode strikkeopskrifter til børn er Klompelompe-bøgerne, fx: Klompelompes vinterbørn. En fantastisk strikkebog med bl.a. lune huer og vanter er: Strik fra nord : 30 huer, vanter, halsrør og sweatre.

Lektørudtalelse

Af

Laura Winding


Informationer og udgaver

Bog

2021