Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strikkede hunde og hvalpe


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
111 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
strikkeopskrifter, opskrifter

Beskrivelse


Strikkeopskrifter på 19 forskellige hunde, samt tøj til hundene, madskåle og godbider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 6. feb. 2015

Med 19 strikkeopskrifter på forskellige hunde er her rig mulighed for at strikke lige netop den hund, som du gerne vil have. Alle kan være med også nybegyndere, selvom det er en fordel af have et basalt kendskab til strikning.

De 19 hunde er meget forskellige i udtryk og størrelse, og forfatteren har nøje udvalgt de helt rigtige garner og farver for at få de rigtige træk frem, men man kan selvfølgelig ændre materialer for at få et andet udtryk. Efter en kort introduktion til materialer og teknikker følger opskrifterne på fx klæd-ud-hunde, en lang pølsehund, en pink puddel, en julehund og en heltehund. Bogens sidste opslag indeholder opskrifter på tilbehør som skåle og kødben. Hver opskrift efterfølges af en udførlig monteringsvejledning, hvilket også er nødvendigt, da hundene består af mange dele. Bogen er rigt illustreret med billeder af de færdige produkter.

En sød strikkebog, hvor nuttethedseffekten er stor, og de strikkede hunde skal nok gøre stor glæde hos både store og små.

Forfatteren har tidligere udgivet Strikkede katte & killinger75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strikStrikkede dyr, 2013 efter samme model. Derudover er udkommet en række bøger om strikkede dyr fx 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, 2013 (små projekter) og Strikkede dyr, 2005Forfatteren har tidligere udgivet Strikkede katte & killinger, 2013 efter samme model. Derudover er udkommet en række bøger om strikkede dyr fx , 2013 (små projekter) og Strikkede dyr, 2005Forfatteren har tidligere udgivet Strikkede katte & killinger, 2013 efter samme model. Derudover er udkommet en række bøger om strikkede dyr fx 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik, 2013 (små projekter) og , 2005.