Gå til indholdBøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Strik & mal : grafisk gobelinstrik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

38 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Charlotte Kaae(forfatter, illustrator)

Line Falck(illustrator)

Sanne Bjerregaard(redaktør)
Genre og formstrikkeopskrifter, opskrifter, strikkemønstre, mønstre
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


10 opskrifter på børnetøj, puder og tæpper strikket efter teknikken grafisk gobelinstrik, hvor barnet er med til at bestemme design og farver ved at lægge mønstrene på perleplader, som den voksne strikker efter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 30. okt. 2015

Skab sammen de flotteste designs. Med Grafisk Gobelinstrik bestemmer I sammen hvad der skal strikkes og hvordan det skal se ud. Bogen er til dig, der godt kan lide at skabe noget nyt sammen med dit barn.

Bogen indeholder 10 opskrifter med strik til børn fra 2-8 år. Ideen er, at barnet selv er med til at bestemme design og farver ved at lægge mønstrene på perleplader. Ved opskriften på pony - og ulvemotivet danner det samme diagram udgangspunkt for både et tæppe, en pude og en applikation. Diagrammerne kan printes fra bykaae.dk og dermed benyttes igen med nye farvekombinationer. Opskrifterne er suppleret med farvefotos af det færdige resultat.

Jeg kan rigtig godt lide ideen om, at man kan skabe noget i fællesskab, og jeg er sikker på, det også vil tiltale mange børn, selv at være med til at bestemme udtrykket i den dejlige hjemmestrikkede trøje. Opskrifterne virker gennemarbejdede og indbydende.

Der findes rigtig mange strikkebøger, men jeg kender ingen andre, der bruger perleplader til at danne mønster efter. Børnestrikaf Kate Buller giver, dog også mulighed for at være medbestemmende over det færdige resultat.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Line Falck

Epublis,By Kaae, 1. udgave