Gå til indholdBøger / faglitteratur / mønstre

Strik : let og lækkert


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

167 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

Ophav

Wibeke Warthoe(oversætter)

Sofie Ødegård(illustrator)
Genre og formmønstre, strikkemønstre, opskrifter, strikkeopskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En samling af 43 overskuelige strikkeopskrifter på blandt andet huer, halsrør, sweatre, puder og tasker. Med strikke- og hækleskole og masketabel


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 30. sep. 2015

Grib strikkepindene og se resultater i en fart. For både nybegyndere og øvede i strik, der gerne vil have projekter der går hurtigt.

Bogen starter med et forord, og dernæst følger 43 opskrifter på alt lige fra huer, halsrør, sweatre, puder, tasker, nederdele og meget mere. Efter opskrifterne følger en strikke- og hækleskole. Desuden er der en masketabel så man kan få sin strikkefasthed til at passe. Bogen rundes af med en oversigt over garn samt et register.

Der er tale om en virkelig lækker strikkebog. Den er både for nye strikkere og mere erfarne. Hver opskrift er overskuelig og selv et projekt som en jakke virker ikke så "farlig" for en forholdsvis ny strikker som undertegnede. Hver opskrift er fulgt af lækre billeder.

Der udgives rigtig mange lækre strikkebøger, hvor der også er opskrifter for begyndere og øvede. En af dem er Nem strik på store pinde. Nærværende bog indeholder dog flere forskellige opskrifter.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Sofie Ødegård

Lindhardt & Ringhof, 1. udgave