Gå til indholdStrategisk lederskab i praksis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

460 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En strategi er kun noget værd, hvis der i virksomheden er evne til at implementere. Bogen er primært henvendt til mellemledere, der er den vigtigste brik i den proces, ligesom den er velegnet til undervisning i organisation og ledelse


Anmeldelser (2)


2. dec. 2021

En strategi er kun noget værd, hvis der i virksomheden er evne til at implementere. Bogen er primært henvendt til mellemledere, der er den vigtigste brik i den proces, ligesom den er velegnet til undervisning i organisation og ledelse.

Genoptryk af Strategisk lederskab i praksis


, som udkom i 2017 på et andet forlag. Bogen har to spor: Lederskabssporet og strategisporet. Førstnævnte er den proces, der som oftest er lagt i hænderne på mellemlederne, hvor strategien skal føres ud i livet gennem medarbejderne. Andet spor gennemgår en mere overordnet strategiproces, mest henvendt til topledelsen, men som mellemlederen også skal have kendskab og ejerskab til. Bogen er struktureret opbygget via en gennemført grafisk linje, hvor processen er opdelt og visualiseret i mindre dele. Der er cases fra fiktive virksomheder, opfølgende spørgsmål og øvelser. Gennem processen flettes de ledelsesteorier ind, hvis metoder og idéer det hele bygger påGenoptryk af Strategisk lederskab i praksis, som udkom i 2017 på et andet forlag. Bogen har to spor: Lederskabssporet og strategisporet. Førstnævnte er den proces, der som oftest er lagt i hænderne på mellemlederne, hvor strategien skal føres ud i livet gennem medarbejderne. Andet spor gennemgår en mere overordnet strategiproces, mest henvendt til topledelsen, men som mellemlederen også skal have kendskab og ejerskab til. Bogen er struktureret opbygget via en gennemført grafisk linje, hvor processen er opdelt og visualiseret i mindre dele. Der er cases fra fiktive virksomheder, opfølgende spørgsmål og øvelser. Gennem processen flettes de ledelsesteorier ind, hvis metoder og idéer det hele bygger på.

Den er velegnet til en undervisningssammenhæng, hvor de mest kendte og basale teoretikere introduceres i en praktisk og naturlig sammenhæng. Umådelig pædagogisk i sin opbygning og med de mange illustrationer, cases og øvelser.

Eksekveringsgevinsten


Strategisk handlekraft i 3D


: øget konkurrencekraft med fokuseret strategi og drift og Strategisk handlekraft i 3D : succes med eksekvering af strategier er eksempler blandt mange lignende bøgerEksekveringsgevinsten : øget konkurrencekraft med fokuseret strategi og drift og : succes med eksekvering af strategier er eksempler blandt mange lignende bøgerEksekveringsgevinsten : øget konkurrencekraft med fokuseret strategi og drift og Strategisk handlekraft i 3D : succes med eksekvering af strategier er eksempler blandt mange lignende bøger.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer

Børsen

Af

Henrik Ørholst

2017-09-28


Informationer og udgaver

Ebog

2020

Bog

2017