Gå til indholdBøger / faglitteratur

Strategi i vindervirksomheder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

675 sider: ill.

Udgivet

2020

Ophav

Jørgen Lægaard(forfatter)

Mikael Vest(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2010

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 8. feb. 2010

Henvender sig til topledere, konsulenter og andre der beskæftiger sig professionelt med strategisk ledelse. Opgavebrug fra og med godt handelsskoleniveau, men mest for videregående studier.

3. udg. af det som må betegnes som en klassiker i dansk ledelseslitteratur. 1. udg. fra 2003 samt en hel del ændringer. Sidetallet er forøget og alle forbedringer beskrevet kapitel for kapitel, tekst og cases naturligvis opdaterede. Der er fx nyt afsnit om Blue Ocean og opdaterede afsnit omkring "TOWNS-analysen". Samlet stadig en meget kompetent og grundig gennemgang af strategiarbejdet i vindervirksomheder. Med konkrete bud på analyseværktøjer, som kan bruges af danske virksomheder i deres strategiarbejde. Bogens absolutte styrke er udgangspunktet i danske cases. Om bogens ide skriver forfatterne, Jørgen Lægaard, direktør i et konsulentfirma og Mikael Vest stifter af firmaet Vinderstrategi A/S, bl.a."...en dansk strategibog, der kan anvendes af lederne af danske virksomheder, deres rådgivere og studerende ved højere læreranstalter". Bogen er skrevet i et relativt tilgængeligt sprog og må anses at være lige at gå til for målgruppen af topledere og professionelle. Tabeller, skematiske fremstillinger, registre, litteraturhenvisninger og linksamling.

Stadig den eneste danske bog om strategi i vindervirksomheder, og slet ikke andre af dette omfang og med så mange danske cases.

En blivende bog indenfor dansk strategiledelse nu i forbedret 3. udgave. Har man andre udgaver bør de udskiftes.Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Henriette Wiberg Danielsen

Jyllands-Posten, 7. udgave

2016

Bog

Jørgen Lægaard

Jyllands-Posten, 6. udgave

2016

Bog

Jørgen Lægaard

Jyllands-Posten, 5. udgave

2013

Bog

Jørgen Lægaard

Jyllands-Posten, 4. udgave

2010

Bog

Jørgen Lægaard

Jyllands-Posten, 3. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Henriette Wiberg Danielsen

Jyllands-Posten, 4. e-bogsudgave

2016

Ebog

Jørgen Lægaard

Jyllands-Posten, 3. e-bogsudgave

2013

Ebog

Jørgen Lægaard

Jyllands-Posten, 2. E-bogsudgave