Gå til indholdStrandlæsning : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

379 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Januarys far er død og har efterladt en knust familie og en ukendt elskerinde. Hvordan kan January nogensinde skrive rosenrøde kærlighedsromaner igen? Hendes nye nabo skriver seriøse anmelderroste romaner, men nu har de begge skriveblokering. Måske de kan hjælpe hinanden? For læsere af medrivende kærlighedsromaner


Anmeldelser (2)


27. apr. 2021

Januarys far er død og har efterladt en knust familie og en ukendt elskerinde. Hvordan kan January nogensinde skrive rosenrøde kærlighedsromaner igen? Hendes nye nabo skriver seriøse anmelderroste romaner, men nu har de begge skriveblokering. Måske de kan hjælpe hinanden? For læsere af medrivende kærlighedsromaner.

January er vokset op i en lykkelig familie og har altid gået efter det ukomplicerede og romantiske i alle livets forhold. Hun har aldrig tilladt sig at mærke livets skyggesider, og det er heller ikke dem, hun beskæftiger sig med i sine storsælgende kærlighedsromaner. Men da faderen dør, bliver hun nødt til at erkende, at livet ikke kun er rosenrødt. Det gælder bestemt også hendes nabo, den komplicerede og tillukkede forfatter Augustus Everett. Både January og Augustus lider af skriveblokering og får en desperat idé om at arbejde med hinandens genrer. Det bliver et stormfuldt bekendtskab og flere underholdende researchweekends tilsat rigeligt alkohol. Mon to så forskellige mennesker kan lære noget af hinanden?.

Skøn og underholdende kærlighedsroman, som udfolder en stærk og nuanceret fortælling, som er både rørende og medrivende. Emily Henry er ikke tidligere udgivet på dansk, men romanen har været finalist i Goodreads Choice Awards for bedste romance.

Læs også Domenica De Rosas To uger i Toscana


Joes bog


om syv håbefulde forfattere på skrivekursus eller Jonathan Troppers Joes bog om en hjemvendt forfatter i store problemerLæs også Domenica De Rosas To uger i Toscana om syv håbefulde forfattere på skrivekursus eller Jonathan Troppers om en hjemvendt forfatter i store problemerLæs også Domenica De Rosas To uger i Toscana om syv håbefulde forfattere på skrivekursus eller Jonathan Troppers Joes bog om en hjemvendt forfatter i store problemer.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Nana Thejll Jakobsen

2021-05-26


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021