Gå til indholdStormsøsteren : Allys historie


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

581 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Da Allys adoptivfar Pa Salt dør, får Ally og hendes fem søstre hver især en ledetråd til at finde deres biologiske ophav. I Stormsøsteren føres Ally til Norge, hvor hendes historie er viklet ind i en stor slægt af klassiske musikeres historie


Anmeldelser (2)


23. feb. 2017

Andet bind i Lucinda Rileys serie om kærlighed, sorg og at finde sig selv og sine rødder. For læsere af storslåede kærlighedshistorier.

Ally og hendes fem søstre bliver kaldt hjem til deres barndomshjem, da deres adoptivfar Pa Salt uventet dør. Til hver af søstrene, hvis navne er inspireret af stjernebilledet de syv søstre, har Pa Salt efterladt en ledetråd om deres biologiske ophav. I Stormsøsteren følger vi Ally og hendes historie. Hun bliver ført til Norge, hvor hendes historie bliver forbundet med en stor slægt af klassiske musikere. Første bind i serien er De syv søstre


Ally og hendes fem søstre bliver kaldt hjem til deres barndomshjem, da deres adoptivfar Pa Salt uventet dør. Til hver af søstrene, hvis navne er inspireret af stjernebilledet de syv søstre, har Pa Salt efterladt en ledetråd om deres biologiske ophav. I Stormsøsteren følger vi Ally og hendes historie. Hun bliver ført til Norge, hvor hendes historie bliver forbundet med en stor slægt af klassiske musikere. Første bind i serien er De syv søstre.

En storslået kærlighedshistorie, hvor især Allys slægts historie fanger og giver en lyst til at læsere videre. Sproget er let og bogen, er trods sit forholdsmæssigt høje sideantal, letlæst.

Af andre nyere romaner, der handler om storslået kærlighed, kan nævnes Jojo Moyes' Mig før dig


Efter dig


og Efter digAf andre nyere romaner, der handler om storslået kærlighed, kan nævnes Jojo Moyes' Mig før dig og Af andre nyere romaner, der handler om storslået kærlighed, kan nævnes Jojo Moyes' Mig før dig og Efter dig.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Bøcher Roesen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen

2017-03-26


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Punktskrift

2019

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017