Gå til indholdStopMob : 14 sjove metoder til fremme af trivsel i de små klasser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Denne bog præsenterer et dannelses- og anerkendelsesforløb, som klæder børn i alderen 5-9 år på til i fællesskab at kunne fremme trivslen i børnehaven eller indskolingen. Bogen har relevans for børnehavepædagoger, indskolingens lærere og pædagoger samt studerende på pædagogiske uddannelser


Anmeldelser (1)


17. dec. 2021

Denne bog præsenterer et dannelses- og anerkendelsesforløb, som klæder børn i alderen 5-9 år på til i fællesskab at kunne fremme trivslen i børnehaven eller indskolingen. Bogen har relevans for børnehavepædagoger, indskolingens lærere og pædagoger samt studerende på pædagogiske uddannelser.

Bogen er en værktøjskasse bestående af 14 metoder, som skal give børn i alderen 5-9 år et fælles sprog samt en bedre selvforståelse, hvorved de bedre kan rumme sig selv og andre. Udgangspunktet for metoderne er kognitiv terapi, især den kognitive diamant, baseret på samspillet mellem følelser, tanker, adfærd og krop. Bogen forklarer de 14 forskellige metoder, giver forslag til aktiviteter samt præsenterer forskellige cases, som børnene kan bruge til at øve sig på at anvende metoderne. Bogen afsluttes med en række bilag, som frit kan kopieres og anvendes i undervisningen.

Det er en virkelig god bog med nogle meget konkrete værktøjer, som er lette at formidle videre til børnene. Et godt udgangspunkt for at kunne lykkes med et velfungerende socialt fællesskab.

Bogen kan læses sammen med titler som den hurtigt læste Mobning


Mobning i børnehaven


30 nye veje til bedre trivsel i skolen


, i børnehaven : et socialt fænomen og 30 nye veje til bedre trivsel i skolenBogen kan læses sammen med titler som den hurtigt læste Mobning, : et socialt fænomen og 30 nye veje til bedre trivsel i skolenBogen kan læses sammen med titler som den hurtigt læste Mobning, Mobning i børnehaven : et socialt fænomen og Bogen kan læses sammen med titler som den hurtigt læste Mobning, Mobning i børnehaven : et socialt fænomen og 30 nye veje til bedre trivsel i skolen.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021