Gå til indholdStol på mig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

421 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Det går godt for kriminalkommissær Ewert Grens. Men så eksploderer en sag, der handler om trafficking og organdonation, en sag der er tæt forbundet med Grens! Hård krimi, ikke for sarte læsere


Anmeldelser (3)


11. mar. 2022

Det går godt for kriminalkommissær Ewert Grens. Men så eksploderer en sag, der handler om trafficking og organdonation, en sag der er tæt forbundet med Grens! Hård krimi, ikke for sarte læsere.

Ewert Grens nyder livet. Den aldrende kriminalkommissær har fået en dejlig rolle som reservebedstefar og han har, endelig, genfundet kærligheden. Kærligheden til en dejlig kvinde. Men en sag fra fortiden trænger sig på - en bestialsk sag om trafficking, prostitution og organdonation. Grens forsøger at komme til bunds i sagen - en sag, han troede var afsluttet. Det får store konsekvenser for Grens og de mennesker, han kender, blandt andet Piet Hoffmann, for hvem kan man stole på? Sjette bog om Grens og Hoffmann. Den første er Tre sekunder


: krimiEwert Grens nyder livet. Den aldrende kriminalkommissær har fået en dejlig rolle som reservebedstefar og han har, endelig, genfundet kærligheden. Kærligheden til en dejlig kvinde. Men en sag fra fortiden trænger sig på - en bestialsk sag om trafficking, prostitution og organdonation. Grens forsøger at komme til bunds i sagen - en sag, han troede var afsluttet. Det får store konsekvenser for Grens og de mennesker, han kender, blandt andet Piet Hoffmann, for hvem kan man stole på? Sjette bog om Grens og Hoffmann. Den første er Tre sekunder : krimi.

En både spændende, vedkommende, velskrevet og ganske modbydelig krimi. Anders Roslund stikker pennen ind, hvor det gør ondt, han belyser aktuelle emner og skildrer menneskeligt afskum på en fornem måde. Kombinationen af den aldrende Grens og den yngre, og meget handlekraftige Hoffmann, er klassisk og effektiv. De sidste 100 sider bliver bogen ulideligt spændende og slutningen er overraskende. Roslund tilhører toppen af de nordiske krimiforfattere. Han skiller sig ud som en af de sprogligt stærkeste.

Udover de foregående fem bøger om Grens og Hoffmann er det oplagt at læse brutale krimier af andre sværdvægtere som Stefan Ahnhem, Jørn Lier Horst og Jussi Adler-Olsen.

Lektørudtalelse

Af

Jacob Holm Krogsøe

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 26. mar. 2022

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. mar. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022