Gå til indholdStjålne liv : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

456 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Intens thriller om to umiddelbart forskellige temaer - magtspillet i toppen af dansk politik og om embryoer der forsvinder fra en fertilitetsklinik. Antropologen Sofie Munk bliver hyret af ejeren af fertilitetsklinikken MereLiv til at opklare sagen om de befrugtede æg, der forsvinder fra den topsikrede klinik


Anmeldelser (4)


17. feb. 2016

Intens thriller om to vidt forskellige temaer - magtspillet i toppen af dansk politik og befrugtede æg der forsvinder fra en fertilitetsklinik. Til læsere der holder af en god spændingsroman.

Antropologen Sofie Munk bliver hyret af ejeren af fertilitetsklinikken MereLiv til at opklare en sag om befrugtede æg, der forsvinder fra den topsikrede klinik. Mik Karlsen er særlig rådgiver for justitsministeren og kæmper for sin og ministerens overlevelse på Christiansborg. I den forbindelse har han brug for en sag om bløde værdier, ministeren kan profileres på. Valget falder på en sag om indiske rugemødre. Sofie Munks efterforskning af de forsvundne æg og Mik Karlsens politiske spinnerier flettes efterhånden sammen. "Stjålne liv" er første bog i en planlagt serie om antropologen Sofie Munk.

En intelligent og velskrevet thriller, med forfriskende nytænkning idet efterforskningen foretages af en antropolog i stedet for af den gængse politimand eller -kvinde. Bogen behandler aktuelle emner i form af interne politiske magtkampe blandt embedsmænd og politikere på Christiansborg, og etiske spørgsmål om rugemødre og fertilitetsindustri.

Med udgangspunkt i den handlekraftige kvindelige hovedperson Sofie Munk er det oplagt at drage paralleller til Gisa Klønnes krimier om Judith Krieger hvor Skoven er tavs


Skjulte fejl og mangler


er første bog og Elsebeth Egholms Dicte bøger, med Skjulte fejl og mangler som første bogMed udgangspunkt i den handlekraftige kvindelige hovedperson Sofie Munk er det oplagt at drage paralleller til Gisa Klønnes krimier om Judith Krieger hvor Skoven er tavs er første bog og Elsebeth Egholms Dicte bøger, med som første bogMed udgangspunkt i den handlekraftige kvindelige hovedperson Sofie Munk er det oplagt at drage paralleller til Gisa Klønnes krimier om Judith Krieger hvor Skoven er tavs er første bog og Elsebeth Egholms Dicte bøger, med Skjulte fejl og mangler som første bog.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2016-02-26

Politiken

Af

Anne Bech-Danielsen

d. 11. mar. 2016

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 4. mar. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016