Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Stille! : forbudt kærlighed : sexet romance


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

165 sider

Udgivet

2019

Ophav

Amanda Maxlyn(forfatter)

Rane Knudsen(oversætter)
Genre og formroman, erotiske romaner

Beskrivelse


Kortroman. Den 20-årige svømmer, Emma, og 32-årige Trey er voldsomt tiltrukket af hinanden. Alt taler for at de skal holde sig langt væk fra hinanden. Spørgsmålet er, om de kan?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. mar. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 8. mar. 2018

Den 20-årige svømmer Emma og 32-årige Trey er voldsomt tiltrukket af hinanden. Alt taler for at de skal holde sig langt væk fra hinanden. Spørgsmålet er, om de kan? Sexet kortroman for unge kvindelige fans af erotiske bøger.

Emma er lige flyttet ind i et hyggeligt rækkehus sammen med sin storesøster Brooke og dennes veninde Ali. Emma forsøger at kvalificere sig til OL i svømning og vil klare sig igennem college på sit stipendium, nu hvor hun har mistet sit job. Det er endda hendes fødselsdag. Ali overtaler den triste Emma til at tage med til et maskebal. Her møder Emma en lækker mand, som hun er sindsygt tiltrukket af. Det er heldigvis gensidigt og da Trey fortæller, at han netop har slået op med sin kæreste, er der intet der kan holde dem tilbage. Men midt i den hede sex fjerner Trey masken, som dækker Emmas ansigt og får en chok. Han er endt i seng med den eneste kvinde, han slet ikke kan tillade sig at være sammen med. Nu er spørgsmålet så bare om Trey og Emma vil bøje sig for alt det, der taler imod deres forhold?.

Hed og erotisk underholdning i denne romantiske kortroman, som desværre forsøger at få for mange små sidehandlinger med i historien. Hvis man blot vil underholdes og tager lidt let på resten, så er der her en glimrende anledning til at slippe fantasien lidt løs. Forfatteren er ikke tidligere udgivet på dansk.

Hurtigt læst romantik og sexet underholdning findes også i Godt naboskabaf Carey Heywood.Informationer og udgaver

2019

Bog

Amanda Maxlyn

Palatium Books, 2. udgave

2018

Bog

Amanda Maxlyn

Palatium Books, 1. udgave

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Trine Storm Hansen

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2018

E-bog

Amanda Maxlyn

Palatium Books, 1. udgave

2018

Lydbog (online)

indlæser: Trine Storm Hansen

Palatium