Gå til indholdStil består : om tøj til mænd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

267 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Bliv mere bevidst om din påklædning - fx hvilke farver der klæder din hår- og hudfarve, eller hvilken beklædning der hører til hvilke anledninger. For alle, der går op i takt og tone indenfor klassisk herremode


Anmeldelser (2)


2. nov. 2020

Bliv mere bevidst om din påklædning - fx hvilke farver, der klæder din hår- og hudfarve, eller hvilken beklædning der hører til hvilke anledninger. For alle, der går op i takt og tone indenfor klassisk herremode.

Bogen indeholder 11 kapitler med fokus på fx stilart, jakkesæt eller tilbehør. Torsten Grunwald vil gøre mænd mere bevidste om beklædning, herunder hvilket tøj og farver du sammensætter samt kvaliteten af det tøj, du køber. Ved eksempler vises, hvilken effekt kontraster og lysstyrke kan have, eller hvordan du kan opnå harmoni ved at spejle din hår- eller hudfarve i dit tøj. Du kan også finde tips til, hvordan du fx fjerner gule svedpletter med natron eller tjekker, at en søm er holdbar. Historiske fakta om bl.a. hawaiiskjorten. Får du mod på at købe skræddersyet tøj, er der mere hjælp at hente på TG's online magasin, "Den velklædte mand". Bogen er med farvefotos.

TG's pæne sprog passer godt til bogens indhold med udtryk som fx "det kan jeg ikke flage nok". Der er sjove huskeregler, som at slipsets bredeste del skal flugte med bukselinningens kant, eller smoking først kan bæres, "når det er så mørkt at man må tænde lyset". Med fine fotoeksempler, fx vævninger i forskelligt materiale, og en sympatisk opfordring til at udvikle egen sans frem for at kopiere en stil.

TG har også skrevet Den velklædte mand


Den store blærerøv


Den velklædte mand


. Kække tips til både påklædning og galanteri: Den store blærerøv TG har også skrevet Den velklædte mand. Kække tips til både påklædning og galanteri: Den velklædte mandTG har også skrevet . Kække tips til både påklædning og galanteri: Den store blærerøv TG har også skrevet Den velklædte mand. Kække tips til både påklædning og galanteri: Den store blærerøv Den velklædte mand.

Lektørudtalelse

Af

Laura Winding

Berlingske tidende

Af

Jakob Genz

d. 28. dec. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020