Gå til indholdStenbedet - en perle i haven


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

317 sider: ill. i farver ; 31 cm

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om opbygning og pasning af et stenbed i haven herunder hvordan man laver et såkaldt spaltebed hvor planterne dyrkes i de dybe, lodrette og snævre spalter, der opstår ved at stille flade sten på højkant og tæt sammen. Med gennemgang af forskellige stenbedsplanter og alpine planter


Anmeldelser (1)


27. feb. 2019

Grundbog i opbygning og pasning af stenbed for haveentusiaster og andre interesserede.

Bogen gennemgår alle aspekter ved stenbed. Den lægger ud med de højtliggende egne, som stenbed skal imitere og som forfatteren har besøgt, og går videre med tips og tricks til anlæggelse og pasning af egne haveanlæg. Undervejs præsenteres stenbedseksperter og -entusiaster, og der findes en oversigt over egnede planter.

Som læser er man ikke i tvivl om, at forfatteren nærer en stor kærlighed til sit emne og har en omfattende viden om det. Denne viden formidles både via personlige oplevelser, udsagn fra andre eksperter og i mere struktureret form, hvilket kan virke forvirrende. Desværre er en del af illustrationerne uskarpe og der er problemer med trykning og opsætning flere steder. URL'erne er tilsyneladende forsvundet fra en linkliste.

Der er udgivet meget lidt om emnet på dansk de senere år, måske fordi stenbedet er gledet lidt ud som element i haverne. Forfatteren har tidligere udgivet Stenbedet


Jeg ved, hvor der findes en have


på andet forlag, der senest udkom i 2004. Desuden behandles emnet i Jeg ved, hvor der findes en have. " - en perle i haven" lever ikke op til disse udgivelser hvad angår opsætning, billedmateriale og strukturDer er udgivet meget lidt om emnet på dansk de senere år, måske fordi stenbedet er gledet lidt ud som element i haverne. Forfatteren har tidligere udgivet Stenbedet på andet forlag, der senest udkom i 2004. Desuden behandles emnet i . "Stenbedet - en perle i haven" lever ikke op til disse udgivelser hvad angår opsætning, billedmateriale og strukturDer er udgivet meget lidt om emnet på dansk de senere år, måske fordi stenbedet er gledet lidt ud som element i haverne. Forfatteren har tidligere udgivet Stenbedet på andet forlag, der senest udkom i 2004. Desuden behandles emnet i Jeg ved, hvor der findes en have. "Stenbedet - en perle i haven" lever ikke op til disse udgivelser hvad angår opsætning, billedmateriale og struktur.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Hagen Thomasen


Informationer og udgaver

Bog

2019