Gå til indholdStenalderkost kogebogen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

246 sider

Udgivet

2013

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Stenalderkostens grundregler og lister over hvilke fødevarer der er stenalderkost, og hvilke der ikke er. Med enkle opskrifter til alle måltider og alle typer af retter


Anmeldelser (1)


18. sep. 2012

Stenalderkost er en ny populær trend, og forfatterens første bog på dansk Stenalderkost har bibliotekerne over et halvt års ventetid på. Det er emnet og ikke bøgernes kedelige layout, der gør efterspørgslen så stor.

Den amerikanske forfatter har en ph.d. i træningsfysiologi og har i over tyve år agiteret for stenalderkost. Stenalderkost er grundlæggende at spise så naturlige og ikke forarbejdede fødevarer som muligt og med kød eller fisk til hvert måltid. Man må ikke spise korn- og mejeriprodukter, og forbuddet mod alle kornprodukter minder om Atkins-kuren. I Stenalderkost kogebogen er der opskrifter til alle måltider og alle typer af retter. Det er enkle retter, der vil tiltale de fleste. Bogen beskriver kostens grundregler og har lister over, hvilke fødevare der er stenalderkost, og hvilke der ikke er. Her er der overlapning til Stenalderkost kuren, der uddyber principperne i teoretiske afsnit med mange fagudtryk. Teksten er snakkende og rodet og er ikke helt let at følge. Gennem hele bogen er der eksempler på kostens mirakuløse virkning, fortalt af de helbredte personer selv. Kuren, der fylder ganske få sider, henviser til opskrifter i kogebogen.

Stenalderkost var hidtil den eneste bog om emnet på dansk. Stenalderkost for sportsfolk udkommer også nu.

Bøgerne overlapper hinanden, og det er svært at se, hvor meget nyt der er i forhold til Stenalderkost, der også indeholder opskrifter, da jeg kun har læst om den.

Lektørudtalelse

Af

Birgit Sloth


Informationer og udgaver

Bog

2013

Bog

2012

Ebog

2012