Gå til indholdStemme og kropssprog i lærerrollen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

167 sider: ill.

Udgivet

2016

genre/form

øvelserOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Konkrete værktøjer til hvordan læreren kan bruge kropssprog og stemmen til at udvikle klasseledelse og relationskompetencer i forhold til eleverne


Anmeldelser (2)


19. maj. 2016

Denne grundbog for undervisere indeholder mange konkrete værktøjer til brug af kropssprog og stemmen i lærerrollen samt udvikling af klasseledelse og relationskompetencer i forhold til eleverne.

Bogen er bygget op, så den indledes med et kapitel om klasseledelse og relationskompetencer, hvorefter der fokuseres på typiske situationer i alle underviseres hverdag, så som opstart af timen, konflikthåndtering og at få eleverne til at føle sig set, hørt og forstået. Kapitlerne afsluttes med øvelser til udvikling af egen lærerrolle.

Det er en fantastisk udgivelse. Positiv og lærerig med mange gode værktøjer til underviseres pædagogiske "værktøjskasse".

Hvis man vil læse mere om brugen af stemme og kropssprog, findes der mange titler, som eksempelvis Bliv set, hørt, husket


Læreren som leder


, som dog alle fokuserer mere på det at skulle stå frem foran en stor forsamling end decideret undervisning. Vil man læse mere om begreberne klasseledelse og relationskompetencer, findes der rigtig mange gode bøger, eksempelvis Læreren som lederHvis man vil læse mere om brugen af stemme og kropssprog, findes der mange titler, som eksempelvis Bliv set, hørt, husket, som dog alle fokuserer mere på det at skulle stå frem foran en stor forsamling end decideret undervisning. Vil man læse mere om begreberne klasseledelse og relationskompetencer, findes der rigtig mange gode bøger, eksempelvis Hvis man vil læse mere om brugen af stemme og kropssprog, findes der mange titler, som eksempelvis Bliv set, hørt, husket, som dog alle fokuserer mere på det at skulle stå frem foran en stor forsamling end decideret undervisning. Vil man læse mere om begreberne klasseledelse og relationskompetencer, findes der rigtig mange gode bøger, eksempelvis Læreren som leder.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Lars Stubbe Arndal

2016-08-12


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2016