Bøger / faglitteratur til børn

Star Wars - klonernes angreb : den ultimative illustrerede guide


Beskrivelse


Detaljeret gennemgang af filmens figurer, skabninger, steder og udstyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2013

af

af

Anders Christian Sivebæk

d. 30. sep. 2013

Til alle Star wars-interesserede drenge og piger fra 7-8 år og opefter. Flot omslag formidler bogen som opslagsværk om hele universet omkring Episode 2.

Flot bladrebog med opslag om alle steder og medvirkende i filmen Klonernes angreb. Opslagene om helte og skurke, jedi-legender, robotter, fartøjer og planeter er krydret med små fakta-bokse og datafiler. Sproget er præget af de mange sjove og særprægede navne på medvirkende, artsbetegnelser mv. Klassisk layout i Dorling-Kindersley-sammenhæng. Det er en opdateret udgave af David West Reynolds Star wars - klonernes angreb : universet (2002/27). Helt overodnet set er det den samme titel, men med større illustrationer mange steder og opdateret viden om det righoldige Star Wars-univers i og med at Episode 3 siden har været på det store lærred; sideantallet er da også udvidet med over 30 sider.

Der er udkommet mange Star wars-bøger, om universet, fartøjerne, figurerne osv. Bogen her er dog tykkere end de andre guides - og samme tykkelse som Star wars - den ultimative illustrerede guide til den usynlige fjende (2012/26) til samme målgruppe.

En flot og opdateret bladrebog, der med fordel kan erstatte 2002-udgaven, der nok vil være godt slidt. Ligeledes vil bogen måske medføre et øget udlån af filmen - jeg skal i hvert fald gense mit eksemplar.Informationer og udgaver