Gå til indholdStærk, let og mæt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

211 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


30. apr. 2019

Kogebogsforfatter Anne Hjernøe tabte sig 20 kilo og fortæller her om kostomlægning og træning. For alle som ønsker at tabe sig og leve sundere.

Efter en ferie i Latinamerika, hvor Anne kom hjem 3-4 kilo lettere, gik der en prås op for hende. Ved kun at spise tre sunde og nærende hovedmåltider havde hun tabt sig. Derfor fortsatte hun med dette, da hun kom hjem, og da omgangskredsen og Danmark bemærkede hendes vægttab, gik hun i gang med denne bog. Kernen i bogen er tre daglige måltider, at droppe mellemmåltiderne og at opretholde en sund livsstil. Desuden har Anne fokus på smagen og kærlighed til rigtig mad. Det er vigtigt at føle sig mæt, så man ikke kommer til at spise i utide. Anne træner også for at give plads til lidt mellemmåltider, men hun understreger at i et vægttab betyder kosten 80 procent og træning "kun" 20 procent. Bogen indeholder 50 opskrifter, 3 ugers træningskickstart og eksempler på sunde mellemmåltider. Bogen er illustreret med farvefotos. Anne Hjernøe har tidligere bl.a. udgivet Hverdag


Sunde salater


og Sunde salaterEfter en ferie i Latinamerika, hvor Anne kom hjem 3-4 kilo lettere, gik der en prås op for hende. Ved kun at spise tre sunde og nærende hovedmåltider havde hun tabt sig. Derfor fortsatte hun med dette, da hun kom hjem, og da omgangskredsen og Danmark bemærkede hendes vægttab, gik hun i gang med denne bog. Kernen i bogen er tre daglige måltider, at droppe mellemmåltiderne og at opretholde en sund livsstil. Desuden har Anne fokus på smagen og kærlighed til rigtig mad. Det er vigtigt at føle sig mæt, så man ikke kommer til at spise i utide. Anne træner også for at give plads til lidt mellemmåltider, men hun understreger at i et vægttab betyder kosten 80 procent og træning "kun" 20 procent. Bogen indeholder 50 opskrifter, 3 ugers træningskickstart og eksempler på sunde mellemmåltider. Bogen er illustreret med farvefotos. Anne Hjernøe har tidligere bl.a. udgivet Hverdag og Efter en ferie i Latinamerika, hvor Anne kom hjem 3-4 kilo lettere, gik der en prås op for hende. Ved kun at spise tre sunde og nærende hovedmåltider havde hun tabt sig. Derfor fortsatte hun med dette, da hun kom hjem, og da omgangskredsen og Danmark bemærkede hendes vægttab, gik hun i gang med denne bog. Kernen i bogen er tre daglige måltider, at droppe mellemmåltiderne og at opretholde en sund livsstil. Desuden har Anne fokus på smagen og kærlighed til rigtig mad. Det er vigtigt at føle sig mæt, så man ikke kommer til at spise i utide. Anne træner også for at give plads til lidt mellemmåltider, men hun understreger at i et vægttab betyder kosten 80 procent og træning "kun" 20 procent. Bogen indeholder 50 opskrifter, 3 ugers træningskickstart og eksempler på sunde mellemmåltider. Bogen er illustreret med farvefotos. Anne Hjernøe har tidligere bl.a. udgivet Hverdag og Sunde salater.

En bog som måske især vil appellere til kvinder på Annes egen alder. Bogens træningsafsnit er overskueligt og illustreret med billeder af øvelserne, hvilket gør dem tilgængelige. Bogens 50 opskrifter kræver mange forskellige ingredienser, hvilket nok vil afskrække nogen.

Bøgerne Body by Frida


Healthy skinny bitch


og Healthy skinny bitch indeholder også en kombination af træning og kostplanerBøgerne Body by Frida og indeholder også en kombination af træning og kostplanerBøgerne Body by Frida og Healthy skinny bitch indeholder også en kombination af træning og kostplaner.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Bog

2019

Ebog

2019