Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Stærk, let og mæt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

211 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Anne Hjernøe(forfatter)

Winnie Methmann(illustrator)

Anja Lambek(diverse)
Genre og formøvelser, opskrifter, kostvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2019

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 30. apr. 2019

Kogebogsforfatter Anne Hjernøe tabte sig 20 kilo og fortæller her om kostomlægning og træning. For alle som ønsker at tabe sig og leve sundere.

Efter en ferie i Latinamerika, hvor Anne kom hjem 3-4 kilo lettere, gik der en prås op for hende. Ved kun at spise tre sunde og nærende hovedmåltider havde hun tabt sig. Derfor fortsatte hun med dette, da hun kom hjem, og da omgangskredsen og Danmark bemærkede hendes vægttab, gik hun i gang med denne bog. Kernen i bogen er tre daglige måltider, at droppe mellemmåltiderne og at opretholde en sund livsstil. Desuden har Anne fokus på smagen og kærlighed til rigtig mad. Det er vigtigt at føle sig mæt, så man ikke kommer til at spise i utide. Anne træner også for at give plads til lidt mellemmåltider, men hun understreger at i et vægttab betyder kosten 80 procent og træning "kun" 20 procent. Bogen indeholder 50 opskrifter, 3 ugers træningskickstart og eksempler på sunde mellemmåltider. Bogen er illustreret med farvefotos. Anne Hjernøe har tidligere bl.a. udgivet HverdagSunde salater


og Sunde salaterEfter en ferie i Latinamerika, hvor Anne kom hjem 3-4 kilo lettere, gik der en prås op for hende. Ved kun at spise tre sunde og nærende hovedmåltider havde hun tabt sig. Derfor fortsatte hun med dette, da hun kom hjem, og da omgangskredsen og Danmark bemærkede hendes vægttab, gik hun i gang med denne bog. Kernen i bogen er tre daglige måltider, at droppe mellemmåltiderne og at opretholde en sund livsstil. Desuden har Anne fokus på smagen og kærlighed til rigtig mad. Det er vigtigt at føle sig mæt, så man ikke kommer til at spise i utide. Anne træner også for at give plads til lidt mellemmåltider, men hun understreger at i et vægttab betyder kosten 80 procent og træning "kun" 20 procent. Bogen indeholder 50 opskrifter, 3 ugers træningskickstart og eksempler på sunde mellemmåltider. Bogen er illustreret med farvefotos. Anne Hjernøe har tidligere bl.a. udgivet Hverdag og .

En bog som måske især vil appellere til kvinder på Annes egen alder. Bogens træningsafsnit er overskueligt og illustreret med billeder af øvelserne, hvilket gør dem tilgængelige. Bogens 50 opskrifter kræver mange forskellige ingredienser, hvilket nok vil afskrække nogen.

Bøgerne Body by FridaHealthy skinny bitch


og Healthy skinny bitch indeholder også en kombination af træning og kostplanerBøgerne Body by Frida og indeholder også en kombination af træning og kostplaner.Informationer og udgaver

2019

Bog

Illustrator: Winnie Methmann

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2019

Bog

Illustrator: Winnie Methmann

Politiken, 1. udgave

2019

Ebog

Illustrator: Winnie Methmann

Politiken, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Anne Hjernøe

Nota

2019

Lydbog (net)

Anne Hjernøe

Politiken