Gå til indholdBøger / faglitteratur

Sportsdirektøren


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

233 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Ophav

Brian Holm(forfatter, (hovedansvarlig))

Tonny Vorm(forfatter)

Rolf Aldag(forord)

Beskrivelse


Sportsdirektør Brian Holms (f. 1962) beretning om cykelholdet HTC-Highroads 2011-sæson med vintertræningslejre og forårsklassikere til højdepunkterne i Tour de France og VM og holdets opløsning efter Paris-Tours


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jun. 2012

af

af

Søren Brunbech

d. 20. jun. 2012

Der er en stor og trofast skare af cykelsportsinteresserede, der kan få deres interesse næret af de mange tv-transmissioner fra de store cykelløb, og af gode cykelbøger som denne.

Brian Holm, tidligere professionel cykelrytter, fortæller, sammen med journalisten Tonny Vorm, om sit liv som sportsdirektør i det professionelle cykelmiljø. Vi følger ham gennem året 2011 i hans arbejde med cykelholdet HTC Highroad, fra træningssessioner på Mallorca og i Californien, til udvalgte forårsklassikere, Tour de France og frem til VM i København, der blev vundet af holdets stjernerytter englænderen Mark Cavendish. For nørderne er der meget interessant inside information at hente om livet som professionel cykelrytter, krydret med Brian Holms mange anekdoter og skrøner fra hans lange liv i cykelverdenen. Illustreret med en del gode cykelbilleder i farver.

Brian Holm skrev på egen hånd den personlige og meget læseværdige Smerten - glæden : erindringer fra et liv på cykel, 2002, og sammen med Jonas Nyrup Den sidste kilometer, 2009, om sin kamp mod en kræftsygdom.

En beretning om det barske liv på de professionelle cykelhold, underholdende fortalt af den tidligere cykelrytter Brian Holm, der i dag arbejder som sportsdirektør for forskellige professionelle cykelhold.


Berlingske tidende

d. 23. jun. 2012

af

af

Jens Andersen

d. 23. jun. 2012


Weekendavisen

d. 6. jul. 2012

af

af

Klaus Rothstein

d. 6. jul. 2012Informationer og udgaver

2012

Bog

Brian Holm

People's Press, 1. udgave

2012

E-bog

Brian Holm

People'sPress, 1. udgave

2012

Lydbog (online)

indlæser: Emil J. Rørbye

Nota