Gå til indholdSpørgsmål der flytter : hvordan du lader dine spørgsmål arbejde for dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

142 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


For at udfolde organisationens potentialer og udvikle ny viden og bevægelse skal der stilles "spørgsmål der flytter". En bog for både ledere og medarbejdere


Anmeldelser (1)


8. jan. 2021

For at udfolde organisationens potentialer og udvikle ny viden og bevægelse skal der stilles "spørgsmål der flytter". En bog for både ledere og medarbejdere.

Organisationskonsulent Siets Bakker arbejder med organisationsudvikling og HR og deler sin viden og erfaringer. Med overskrifter som "Hvordan kan du bruge Spørgsmål der flytter", "Stilhed som en del af svaret", "Universelle spørgsmål", "Coaching og supervisionsspørgsmål", "Jesper Fårekyllings systemer", "Hvorfor stoleleg altid er en spændende leg" m.fl. advokerer SB for, at spørgsmål kan gøre udviklingsarbejdet for den enkelte. SB skriver, at spørgeteknikker ofte handler om omstændigheder, fakta og eksempler, men at det ikke er tilfældet for "spørgsmål der flytter". For "spørgsmål der flytter" er ikke afhængig af eksempler eller dokumentation, men interesserer sig for det, som man allerede ved, dvs. at der arbejdes bagom det bevidste. I bogen findes faktaboks, øvelser samt epilog. Kan anskaffes med eller uden 50 kort med spørgsmål, udviklet til at åbne fastlåste situationer.

Arbejder man med coaching eller supervision giver bogen en fin indføring til systemisk viden i organisationer. Sprogligt er bogen lettilgængelig, og såvel øvelserne som den praktiske introduktion åbner op for, at man kan tænke og handle anderledes. "Spørgsmål der flytter" kan effektivt hjælpe med at udvikle og stille spørgsmål ved behov for ændringer.

En anden bog om organisationsudvikling gennem spørgsmål er Narrativ ledelse


En anden bog om organisationsudvikling gennem spørgsmål er Narrativ ledelse.

Lektørudtalelse

Af

Hamide Kara


Informationer og udgaver

Bog

2020