Gå til indholdSpørge Jørgen 2 : Jørgen Leth svarer på alt - igen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Filmmanden og sportskommentatoren Jørgen Leth (f. 1937) svarer på spørgsmål fra Radio24syvs lyttere om liv, død og alt derimellem


Anmeldelser (1)


19. okt. 2017

Lyrikeren, filmmanden og sportsentusiasten svarer igen på lytterspørgsmål til Radio24syv om liv, død og alt derimellem. For Leth-fans og interesserede i Haiti.

Journalisten Zissel Astrid Kjertum-Mohr har i første kvartal 2017 fra Haiti lavet en række interviews med Jørgen Leth baseret på lytterspørgsmål, der blev udsendt på Radio24syv. Spørgsmålene er tematiseret i kapitler, der hvert indledes med Jørgen Leths funderinger om dette eller hint. Bogen er illustreret med sort/hvid fotos hovedsageligt af hovedpersonen optaget af Mads Teglers og Asger Leth.

Det er en bog af meget svingende kvalitet, der rummer både dybsindige betragtninger og ligegyldigheder. Det sidste skyldes dog mest banale lytterspørgsmål, det kan være svært for nogen at svare begavet på. Konceptet er det samme som for første bog Spørge Jørgen


fra 2016Det er en bog af meget svingende kvalitet, der rummer både dybsindige betragtninger og ligegyldigheder. Det sidste skyldes dog mest banale lytterspørgsmål, det kan være svært for nogen at svare begavet på. Konceptet er det samme som for første bog Spørge Jørgen fra 2016.

Som nævnt er bogen helt i stil med Spørge Jørgen


Det uperfekte menneske. Bind 1 : Scener fra mit liv


og er sine steder en forlængelse af Leths erindringer, som Det uperfekte menneske. [Bind 1]Som nævnt er bogen helt i stil med Spørge Jørgen og er sine steder en forlængelse af Leths erindringer, som Det uperfekte menneske. [Bind 1]Som nævnt er bogen helt i stil med Spørge Jørgen og er sine steder en forlængelse af Leths erindringer, som Det uperfekte menneske. [Bind 1].

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017