Gå til indholdSpis dig sund - frugt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

123 sider: ill. i farver

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Anmeldelser (1)


1. jan. 1970

Farvestrålende lille kogebog med opskrifter på desserter, hvor én eller flere frugter er hovedingrediens. Kogebogen udkommer i De Danske Vægtkonsulenters (DDV) serie Spis dig sund. Fotografierne vil appellere til alle frugtelskere, mens opskrifterne henvender sig til dem, der er på slankekur. Den må også være velegnet for diabetikere, selv om det ikke nævnes i bogen.

Opskrifterne præsenteres i kapitler efter frugttype, og den medtager både danske og importerede bær og frugter. Der er opskrifter på drikke, is, fromage, grød, pandekager, tærter m.m. For alle opskrifterne gælder, at der ikke anvendes sukker, men kunstigt sødemiddel og fedtfattige produkter, de særlige DDV-produkter. I deje bruges let-mayonnaise som fedtstof. Alle de færdige retter vises i et appetitvækkende fotografi. Ud over opskrifter er der generelle råd om opbevaring og tilberedning af frugt og brug af sødemiddel.

Serien Spis dig sund er meget efterspurgt på biblioteket, fordi den henvender sig til en bredere kreds end DDV's tidligere serie Spis dig slank. De første titler Spis dig sund - grønt, Spis dig sund - fisk og Spis dig sund - kød henvender sig til alle, der gerne vil spise sundt, idet retterne ikke har karakter af slankemad. Det har de udpræget i denne om frugt. Andre nyere specialkogebøger om emnet er Mit frugt- & bærkøkken og Frugt, bær & grønt, men de er ikke sukkerfrie.

En flot dessertkogebog for folk på slankekur og diabetikere.

Lektørudtalelse

Af

Birgit Sloth


Informationer og udgaver

Bog

2008