Bøger / faglitteratur

Spiritualitet i praksis : om det spirituelle grundlag for ikkevoldelig kommunikation


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
47 sider
Udgivet
2008
Ophav

Beskrivelse


Bud på hvordan man kan anvende ikke-voldelig kommunikation til at opnå forbindelse med sin spiritualitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 13. jan. 2009

Bogen er for dem, der vil skridtet videre fra ikke-voldelig kommunikation til spirituel praksis samt for alle yndere af Marshall B. Rosenberg.

Marshall B. Rosenberg, opfinderen af ikke-voldelig kommunikation, det såkaldte girafsprog, viser i denne bog, hvordan man ved hjælp af ikke-voldelig kommunikation kan integrere spiritualiteten i vores liv. Bogen former sig som en række spørgsmål til Marshall B. Rosenberg, som han herefter besvarer. Spørgsmålene drejer sig om ikke-voldelig kommunikation som et redskab til spiritualitet. Vores kultur og sprog lukker nemlig af for spiritualiteten. Vores kultur har lært os bestemte mønstre til at opfylde vores behov samt lært os at blande vores behov sammen med de strategier, vi vælger til at opfylde behovene. Det er især fordømmende tankegang og rigtigt/forkert-tankegangen, der blokerer for vores forbundethed med den "Guddommelige Energi". Bogen er hurtigt læst og sprogligt klar. Den forudsætter kendskab til, hvad ikke-voldelig kommunikation er.

Bogen ligger i forlængelse af Marshall B. Rosenbergs øvrige titler, hvoraf Ikkevoldelig kommunikation - girafsprog : brug din indfølingsevne og få både dine egne og andres behov tilgodeset 3. udgave 2007 er hovedværket.

Bogen er et lille hæfte med spørgsmål og svar på, hvordan man kan anvende ikke-voldelig kommunikation til at opnå forbindelse med sin spiritualitet - her kaldet den "Elskede Guddommelige Energi". Kendskab til Rosenbergs girafsprog er en forudsætning.