Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - påkaldelsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
246 sider
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
roman, fantasy, romaner
Målgruppe

For 12-15-årige


Beskrivelse


Fantasy. I verdenen Erdas har nogle få mennesker evnen til at påkalde et totemdyr, og gennem deres bånd til dyret opnå uanede kræfter.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 29. juli 2014

Bogen henvender sig til fantasy-læseren fra ca. 12 år og opefter. Bogen skal formidles som en ny spændende serie, med børn der knytter mange og stærke bånd med deres dyr. Den farvestrålende forside skal nok formidle sig selv til målgruppen.

Forfatteren er en garvet fantasy-forfatter med flere, gode serier bag sig (desværre ikke nogen der er oversat til dansk). Han er dog kun forfatter til denne serie 1. bind, da de efterfølgende bind vil blive skrevet af forskellige forfattere. Serien er sat til at bestå af 7 bøger, og der er allerede udkommet 5 af dem på originalsproget. I dette bind introduceres vore hovedpersoner og deres totemdyr, samt den katastrofe som de på traditionel fantasy-vis, er nødt til at redde verden fra. Bogen er særdeles godt fortalt i et levende og medrivende sprog. Handlingen er spændende og efterlader én (som alle, gode serier) med ønsket om at læse mere efter bogen er færdig. Bogen er flot præsenteret og reklamerer med et tilhørende online spil, som nok også vil trække nogle lånere til.

Målgruppen er den samme som kunne lide bøgerne om Percy Jackson og Skyggens lærling.

En virkelig god og spændende start på en ny fantasy-serie.


Weekendavisen

d. 26. sep. 2014

af

af

Søren Staal Balslev

d. 26. sep. 2014