Gå til indholdSpillet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

408 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Den smukke Demi har været kæreste med basketballspilleren Nico i årevis og hun omgiver sig med masser af mandlige venner. Derfor er den lækre ishockeyspiller Hunters selvvalgte cølibat ikke i fare, når nu de skal være studiemakkere på universitetet. Vel?


Anmeldelser (1)


1. apr. 2020

Den smukke Demi har været kæreste med basketballspilleren Nico i årevis og hun omgiver sig med masser af mandlige venner. Derfor er den lækre ishockeyspiller Hunters selvvalgte cølibat ikke i fare, når nu de skal være studiemakkere på universitetet. Vel? Sexet romantik på "Briar U" for især yngre kvinder.

Hunter Davenport ødelagde alt for sit hold sidste år. Bare fordi han ikke kunne holde sig fra kvinder. I år er han blevet anfører for Briar U's ishockeyhold og han vil gøre alt for holdet. Derfor har han besluttet sig for at går i frivillig cølibat. Det er bare svært når de lækreste kvinder konstant kaster sig for hans fødder. Derfor er Demi Davis den perfekte studiemakker. Hun er både klog, har en fantastisk humor og så har hun en kæreste. Men da Demis kæreste bliver mere og mere uopmærksom på hende, får Hunter en nagende mistanke om at alt alligevel ikke er så godt. Samtidigt er han sikker på at mindst én af Demis tætteste venner er håbløst forelsket i hende. Hvordan får han det sagt uden at ødelægge deres venskab? Og kan han blive ved med at holde sit løfte om afholdenhed?.

Endnu en fantastisk underholdende, sexet og hæsblæsende historie i "Briar U" serien, som starter med Jagten


. Elle Kennedy kan virkeligt sit kram og man elsker hele persongalleriet fra første side. Dog forbliver de lidt mere alvorlige sidehandlinger om bl.a. et selvmordsforsøg lidt perifæreEndnu en fantastisk underholdende, sexet og hæsblæsende historie i "Briar U" serien, som starter med Jagten. Elle Kennedy kan virkeligt sit kram og man elsker hele persongalleriet fra første side. Dog forbliver de lidt mere alvorlige sidehandlinger om bl.a. et selvmordsforsøg lidt perifære.

Ginger Scotts Grib mig


kan også anbefalesGinger Scotts Grib mig kan også anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Ebog

2020