Gå til indholdSous vide i hverdagen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

124 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Kogebog til madlavning med sous vide, med en række tips til hvordan de bedste resultater opnås. Med opskrifter på morgenmad, frokost og aftensmad - inddelt efter hvornår retten sættes i gang - såvel som søde sager og tilbehør


Anmeldelser (1)


25. okt. 2017

Hvad enten du er nybegynder eller erfaren amatørkok, kan du her finde inspiration til nem og hverdagsvenlig mad, tilberedt "sous vide".

Peter Friehling udgiver her sin anden bog om sous vide. En tilberedningsteknik, hvor vakuumpakket mad nedsænkes i et nøje tempereret vandbad. Mange henligger denne tidskrævende tilberedelsesmetode til weekenden, men med en smule forberedelse og forudseenhed kan sous vide være netop det, der får hverdagen til at glide nemmere. Start fx en omgang chili op aftenen forinden, eller sørg for møre nakkekoteletter ved at smide dem i vandbad inden du tager på arbejde. Bogen indledes med indholdsfortegnelse, hvorefter teknikken gennemgås og læseren får en række tips til hvordan de bedste resultater opnås. Herefter følger opskrifter på morgenmad, frokost og aftensmad - inddelt efter hvornår retten sættes i gang - såvel som søde sager og tilbehør. Bogen er uden register.

De flotte billeder får mundvandet til at løbe og bogen er egentlig både lettilgængelig og overskueligt opbygget; dog mangler de forskellige tilberedningstabeller måleangivelser - det kan, måske især for begyndere, være unødigt forvirrende.

Forfatteren har tidligere udgivet Grundbogen i sous vide


Sous vide i dit eget køkken


Sous vide kogebogen


Grundbogen i sous vide


. Sous vide i dit eget køkken har rigtigt gode og grundige tabeller. Begge vil være et fint supplement til denne bog. Sous vide kogebogen byder på flere opskrifter og mindre teori Forfatteren har tidligere udgivet Grundbogen i sous vide. har rigtigt gode og grundige tabeller. Begge vil være et fint supplement til denne bog. Sous vide kogebogen byder på flere opskrifter og mindre teori Grundbogen i sous videForfatteren har tidligere udgivet Grundbogen i sous vide. Sous vide i dit eget køkken har rigtigt gode og grundige tabeller. Begge vil være et fint supplement til denne bog. byder på flere opskrifter og mindre teori Grundbogen i sous videForfatteren har tidligere udgivet . Sous vide i dit eget køkken har rigtigt gode og grundige tabeller. Begge vil være et fint supplement til denne bog. Sous vide kogebogen byder på flere opskrifter og mindre teori Forfatteren har tidligere udgivet Grundbogen i sous vide. Sous vide i dit eget køkken har rigtigt gode og grundige tabeller. Begge vil være et fint supplement til denne bog. Sous vide kogebogen byder på flere opskrifter og mindre teori Grundbogen i sous vide.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2017