Gå til indholdSoulmates?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

220 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Luce er forvirret. Forældrene har netop fortalt, at de skal skilles. Og så har hun noget kørende med Nick, som hun ikke rigtig kan finde ud af hvad er. På en måde er hun vild med ham, men tør hun springe ud i et forhold?


Anmeldelser (1)


9. feb. 2016

Ungdomsbog om den svære store kærlighed, venskaber og familie. For 14-16-årige.

Luce har styr på det meste, men da hendes forældre fortæller, at de skal skilles, er det svært at holde fokus på skolen og vennerne. Da så også Nick dukker op, er det mildest talt umuligt. Hun har fra starten blandede følelser i forhold til Nick. Hun har svært ved at finde ud af, hvad hun føler for ham og det gør det hele ret kompliceret. Når hun er sammen med ham, er hun fuld af begær og så bliver hun efterfølgende pludselig vildt meget i tvivl.

Ungdomsbog om den store kærlighed, om den svære første gang og hvornår man skal tage springet og kaste sig ud i det. Temaer som det svære forhold til forældrene og forældrenes skilsmisse er sidehistorier. Bogen vil næsten for meget og det bliver også nogle gange så detaljeret, at man kan miste fokus. Og så er der noget med at blande nutid og datid i samme sætning, som forvirrer engang imellem.

Dette er anden bind i serien Skæbnen, første bind Luce


er i samme stil og med samme hovedpersonDette er anden bind i serien Skæbnen, første bind Luce er i samme stil og med samme hovedperson.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Drasbek Martinussen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016