Gå til indholdBøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Sommerstrik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

43 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Ophav

Annette Danielsen(forfatter, mønstre)

Randi Schmidt(illustrator)
Genre og formstrikkeopskrifter, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på bluser og tunikaer/kjoler - til kvinder - til sommerbrug


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2012

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 21. mar. 2012

Strikkeopskrifter med bluser og tunikaer/kjoler - til kvinder - til sommerbrug. Ikke for nybegyndere. Pga. sin tykkelse vil den let forsvinde på hylden, og den bør derfor formidles aktivt eller stilles med forsiden fremad. Forfatteren er kendt strikke-forfatter med egen blog så nogle vil selv efterspørge bogen.

Dette er Annette Danielsens 7. strikkebog - alle er udkommet mellem 2007 og 2011 og alle nyder stadig popularitet. Denne bog er hæftet og indeholder kun 8 opskrifter - den er dermed meget tynd. Bogen har et lækkert layout og en iøjnefaldende model på forsiden. Indeholder indholdsfortegnelse og korte afsnit om strikkeprøve og forkortelser. Opskrifterne er overskueligt sat op, men er alligevel ikke for begyndere. Alle opskrifter er i str. s, m, l og xl. Opskrifterne har inspirerende navne som fx vandspejl, sandstorm og sommerkys, og resultaterne er flotte.

Jeg kender ingen andre bøger der kun indeholder opskrifter på sommerstrik.

En fin lille bog som desværre let forsvinder på hylderne. Med forårets komme vil den nok vinde popularitet.Informationer og udgaver

2012

Bog

Illustrator: Randi Schmidt

Kristensen & Ko, 1. udgave