Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Sommerfuglen på Balis himmel : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

138 sider

Udgivet

2018

Ophav

Anne Nielsen(redaktør)
Genre og formroman
Originaludgave

2018


Beskrivelse


Den 39-årige Lucy rykker sit liv op med rode og flytter til Bali i håbet om at finde sig selv, spiritualitet og et åndeligt fællesskab og ikke mindst for at slippe af med traumerne fra sin dårlige opvækst


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2018

af

af

Karina Høyer

d. 1. mar. 2018

Den 39-årige Lucy rykker sit liv op med rode og flytter til Bali i håbet om at finde sig selv, spiritualitet og et åndeligt fællesskab og ikke mindst for at slippe af med traumerne fra sin dårlige opvækst. For læsere, der interesserer sig for selvudvikling og den spirituelle verden.

Lucy er en smuk og intelligent kvinde, der har haft en svær barndom med en destruktiv og alkoholiseret mor og en fraværende far. Som 39-årig flytter hun fra sin lejlighed i København og til byen Ubud på Bali, hvor hun søger efter mening i en ny type fællesskaber og den spirituelle verden. Men det er ikke let for Lucy at slippe sin traumatiske barndom eller sine egne dårlige vaner. En roman, der har mange paralleller til forfatterens eget liv.

De åndelige fællesskaber er stærke tematikker i romanen, hvor Lucy hele tiden arbejder med sig selv og sin barndom,́ og skildres som en søgende kvinde, hvor yoga, meditation og selvudvikling er i fokus. Samtidig søger Lucy i høj grad efter kærligheden. Skildringen af hendes romancer og de mænd, hun møder, virker ind i mellem overfladiske i forhold til romanens spirituelle ramme. Romanen er opbygget af meget korte, til tider næsten staccato-lignende rytme, som påvirker læsningens naturlige flow.

Tematisk sammenlignelig Til sidst findes kun kærlighedenDet store glidefald


. Ønsket om at overgive sig til den spirituelle verden og vanskelighederne herved ses også i Det store glidefaldTematisk sammenlignelig Til sidst findes kun kærligheden. Ønsket om at overgive sig til den spirituelle verden og vanskelighederne herved ses også i .Informationer og udgaver

2018

Bog

Louise Lundberg Claesen

Pazunski, 1. udgave

2018

E-bog

Louise Lundberg Claesen

Pazunski, 1. e-bogsudgave