Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Sommerfugleæsken


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

604 sider

Udgivet

2021

Ophav

Santa Montefiore(forfatter)

Birgitte Brix(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner, kærlighedsromaner, romaner

Beskrivelse


Romantisk slægtsroman om chilenske Federica, som vokser op i Cornwall og som teenager forelsker sig i familien Applebys søn, Sam. Aldersforskellen gør, at deres veje skilles. Federica gifter sig i stedet med den besidderiske rigmand Torquil Jensen. Ægteskabet bliver et ulykkeligt, gyldent bur og Federica slipper aldrig tanken om Sam. Anbefales læsere af slægtsromaner og romantik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jul. 2021

af

af

Line Hoffgaard

d. 22. jul. 2021

Romantisk slægtsroman om chilenske Federica, som vokser op i Cornwall og som teenager forelsker sig i familien Applebys søn, Sam. Aldersforskellen gør, at deres veje skilles. Federica gifter sig i stedet med den besidderiske rigmand Torquil Jensen. Ægteskabet bliver et ulykkeligt, gyldent bur og Federica slipper aldrig tanken om Sam. Anbefales læsere af slægtsromaner og romantik.

Federica Campione forguder sin far, rejseskribenten Ramon, når han en sjælden gang er hjemme hos familien i Chile. Ramon forærer Federica en smuk æske, der har tilhørt en inkaprinsesse med et løfte om altid at være der for hende. Men forældrenes ægteskab forliser og Federica flytter med sin mor og lillebror til Cornwall, England. Med sig har hun sommerfugleæsken som et minde om faren og en trøst i svære stunder. Federica er den gennemgående person i denne vidtforgrenede slægtsroman henover to årtier og to kontinenter. Romanen følger også en række af Federicas familie og omgangskreds' skæbner og kærlighedsliv.

Britiske Santa Montefiore er et populært bekendtskab og dette er hendes syvende roman på dansk. Kan man se igennem fingre med et ofte endimensionelt persongalleri, venter der masser af eventyr, romantiske forviklinger og feel good i denne kærligheds- og slægtsroman. Romanen er mere romantisk end erotisk og byder på "forbudt kærlighed" og traditionelle kønsroller.

Romanen minder om Montefiores Mød mig under ombutræetligesom læsere af Lucinda Riley kan være med her.Informationer og udgaver

2021

Bog

Santa Montefiore

Turbulenz, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Louise Davidsen (f. 1979-04-15)

Turbulenz

2021

E-bog

Santa Montefiore

Turbulenz, 1. udgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Louise Davidsen (f. 1979-04-15)

Turbulenz