Gå til indholdSom om : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

245 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Fanny vågner en morgen bælgøjet. Hendes ægteskab er i krise og hun har mistet orienteringen i sit liv. En fortælling om skilsmisse, kærlighed og de tråde ens barndom trækker til voksenlivet


Anmeldelser (9)


20. apr. 2016

Barndommens frie rammer sat i kontrast til den moderne kernefamilie i roman om en kvinde, der en dag vågner op bælgøjet. Romanen appellerer især til kvindelige læsere med interesse for ny dansk litteratur.

Roman om et ægteskab i krise og de tråde ens barndom trækker til voksenlivet. Fanny vågner en morgen bælgøjet. Hendes ægteskab er i krise, manden har en depression og Fanny selv har mistet orienteringen i sit liv. Handlingen skifter mellem Fannys opvækst i 1980'erne på Christianshavn under frie rammer og med forældre, der ikke helt kan finde ud af det med hinanden. Barndommen og forholdet til faren, som er psykisk ustabil, står centralt i romanen ligesom forholdet mellem ægtefæller også er et centralt tema. Kristina Stolz har udgivet flere romaner og digte, senest romanen På ryggen af en tyr


Roman om et ægteskab i krise og de tråde ens barndom trækker til voksenlivet. Fanny vågner en morgen bælgøjet. Hendes ægteskab er i krise, manden har en depression og Fanny selv har mistet orienteringen i sit liv. Handlingen skifter mellem Fannys opvækst i 1980'erne på Christianshavn under frie rammer og med forældre, der ikke helt kan finde ud af det med hinanden. Barndommen og forholdet til faren, som er psykisk ustabil, står centralt i romanen ligesom forholdet mellem ægtefæller også er et centralt tema. Kristina Stolz har udgivet flere romaner og digte, senest romanen På ryggen af en tyr.

En intens fortælling fortalt i en realistisk tone, som bringer læseren helt tæt på Fannys indre følelsesliv og tanker. En vedkommende læseoplevelse, som er svær at ryste af sig igen.

Romanens tematikker og stil minder om Katrine Grünfeldts forfatterskab, fx Stormskader


Sommerferie


På træk


og Sommerferie. Læsere af Kamilla Hega Holsts På træk kan også være med herRomanens tematikker og stil minder om Katrine Grünfeldts forfatterskab, fx Stormskader og . Læsere af Kamilla Hega Holsts På træk kan også være med herRomanens tematikker og stil minder om Katrine Grünfeldts forfatterskab, fx Stormskader og Sommerferie. Læsere af Kamilla Hega Holsts kan også være med herRomanens tematikker og stil minder om Katrine Grünfeldts forfatterskab, fx Stormskader og Sommerferie. Læsere af Kamilla Hega Holsts På træk kan også være med her.

Lektørudtalelse

Af

Line Hoffgaard

Litteratursiden.dk [online]

Af

Line Hoffgaard

2016-05-13

Berlingske tidende

Af

Søren Kassebeer

d. 27. maj. 2016

Jyllands-posten

Af

Jon Helt Haarder

d. 15. maj. 2016

Kristeligt dagblad

Af

Anna Møller

d. 14. maj. 2016

Politiken

Af

Bjørn Bredal

d. 18. maj. 2016

Weekendavisen

Af

Linea Maja Ernst

d. 13. maj. 2016

Information

Af

Marie Louise Kjølbye

d. 14. maj. 2016

Standart

Af

Dag Heede

Årg. 30, nr. 2/3 (2016)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2017

Bog

2017

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016