Gå til indholdSom blad i høst : mit liv efter politik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

395 sider: ill.

Udgivet

2017

genre/form

erindringerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Uffe Ellemann-Jensen (f. 1941) fortæller om perioden efter han forlod dansk politik. Han fortæller både om den verden - og det Danmark - han selv har været med til at forme, og han fortæller om det nære, om at have børn i politik, om at blive ældre og om glæder og sorger


Anmeldelser (9)


13. okt. 2017

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen fortæller om tiden efter han stoppede som formand for Venstre. En interessant og underholdende biografi, for alle med interesse i politik.

Biografien omhandler perioden efter Uffe Ellemann-Jensen stoppede som formand for Venstre og senere i dansk politik. Han fortæller om tiden på Christiansborg, hvor han skulle vænne sig til at rykke ned på bagerste række. Forfatterens mange forskellige bestyrelsesposter bliver berørt, så bogen giver et indblik i både Det kongelige teaters økonomi, Grønlands selvstyre og de baltiske landes erhvervsliv. Indeholder fotos og enkelte satiretegninger.

Bogen er velskrevet og Uffe Elleman-Jensen formår at fortælle om vigtige udenrigspolitiske emner, så de fleste vil finde dem interessante. Han har en god lun humor og er ikke bange for at pege på tidpunkter, hvor han mener Danmark kunne have gjort det bedre på den internationale politiske scene. Især fremhæves han store engagement omkring de baltiske lande, hvor der trækkes tråde op til nutidens konflikter i området. Man behøver ikke at være politisk enig med forfatteren, for at finde bogen interessant, han roser og revser både meningsfæller og fjender i det politiske landskab.

Der er Uffe Ellemann-jensens tredje biografi. De to andre er Vejen, jeg valgte


Din egen dag er kort


om hans barndom og Din egen dag er kort om hans tid som udenrigsministerDer er Uffe Ellemann-jensens tredje biografi. De to andre er Vejen, jeg valgte om hans barndom og om hans tid som udenrigsministerDer er Uffe Ellemann-jensens tredje biografi. De to andre er Vejen, jeg valgte om hans barndom og Din egen dag er kort om hans tid som udenrigsminister.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann

Journalisten

Af

Lotte Kirkeby Hansen

2017, nr. 11

Jyllands-posten

Af

Jette Elbæk Maressa

d. 2. nov. 2017

Politiken

Af

Bo Lidegaard

d. 25. okt. 2017

Kristeligt dagblad

Af

Henrik Hoffmann-Hansen

d. 25. okt. 2017

Danske kommuner

Af

Per B. Christensen (f. 1956)

Årg. 49, nr. 1 (2018)

Berlingske tidende

Af

Kristian Mouritzen

d. 25. okt. 2014

Information

Af

David Rehling

d. 28. okt. 2017

Weekendavisen

Af

Birte Weiss

2017-11-10


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Bog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017